Deess.
Fanka BB :)
u mnie już w piątek nie ma doktor a w sobotę już całkiem masakraJa przy pierwszym podejściu w 16dc , a teraz mam jechać w sobotę to będzie 12dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie już w piątek nie ma doktor a w sobotę już całkiem masakraJa przy pierwszym podejściu w 16dc , a teraz mam jechać w sobotę to będzie 12dc
Jeżeli wszystko jest oka wiesz później jak przypada transfer ? ile dni po wizycie ?
Jeżeli endometrium jest dobrej wielkości to 5 dni bierzesz progesteron a w 6dniu transfer, bynajmniej u mnie tak było przy 5dniowej blastocyściea wiesz później jak przypada transfer ? ile dni po wizycie ?
A który to dc brania estrofemu ?u mnie już w piątek nie ma doktor a w sobotę już całkiem masakra
To w 10 dc i w 13 dc bo okazało się że trzeba przedłużyć stymulację o 3 dninie , już przed transferem . właśnie dzwoniłam na infolinie do kliniki i w tych dniach nie ma mojego gina a druga ma urlop wysłałam im maila i zobaczymy.
skoro już jadę na estrofemie to musza mnie jakoś przyjąć
Jesssu, przed transferem dobra, jeszcze nie ogarniam przed transferem coś koło 16 dc i wtedy lekarz wyznaczył transfer na za tydzieńTo w 10 dc i w 13 dc bo okazało się że trzeba przedłużyć stymulację o 3 dni
Dziękuje Kochana strasznie się stresuje aż mnie brzuch boli. Wizyta dopiero o 19:40@Pola0702 za dzisiejsza wizyte
ja miałam usg w 11dc (endo 10mm), od 14dc dołożony progesteron, potem w 17dc transferu mnie już w piątek nie ma doktor a w sobotę już całkiem masakra
właśnie się umówiłam i w 12dc jadę na wizytęja miałam usg w 11dc (endo 10mm), od 14dc dołożony progesteron, potem w 17dc transfer
Będzie dobrze zobaczysz.Dziękuje Kochana strasznie się stresuje aż mnie brzuch boli. Wizyta dopiero o 19:40
Zależy od endomedrium . Ja np. zawsze zacząłam brać proga w 13 DC i 5 dni później transfera wiesz później jak przypada transfer ? ile dni po wizycie ?