Zobaczysz kochana będzie dobrze. A jakich wymiarów masz pęcherzyk ciążowy? Ja idę w poniedziałek na 19:40 do lekarza….sama się dziwie, że tyle wytrzymałam do wizyty może dlatego, że boję się kolejnego rozczarowaniaBylam dzis u innego lekarze, bo nie wiem czy wytrzymalabym do czwartku;P
Nie wiem czy to dobrze, bo dal mi duzo nadziei…Jak zmierzyl, to mowi ze jest zarodek (jakis 1mm) - ze obraz wczesnej ciazy…
reklama
CzekajacNaCud
Fanka BB :)
Nie mierzyl ten juz tego.. powiedxial ze wyglada na wczesna ciaze i jak dla niego to na razie prawidlowy obraz, ale no na kontrole i tak isc muszeZobaczysz kochana będzie dobrze. A jakich wymiarów masz pęcherzyk ciążowy? Ja idę w poniedziałek na 19:40 do lekarza….sama się dziwie, że tyle wytrzymałam do wizyty może dlatego, że boję się kolejnego rozczarowania
Ja tez Cie podziwiam, ze dalas rade tyle wytrzymac
Będzie dobrzeBylam dzis u innego lekarze, bo nie wiem czy wytrzymalabym do czwartku;P
Nie wiem czy to dobrze, bo dal mi duzo nadziei…Jak zmierzyl, to mowi ze jest zarodek (jakis 1mm) - ze obraz wczesnej ciazy…
Kiedy tak naprawdę robi się względnie „bezpiecznie”? Czy cały okres ciąży w naszym przypadku jest zagrożony ?
To chyba zależy od problemów zdrowotnych. Ja poczuję się na prawdę bezpiecznie po odstawieniu leków, poza heparynąBędzie dobrze
Kiedy tak naprawdę robi się względnie „bezpiecznie”? Czy cały okres ciąży w naszym przypadku jest zagrożony ?
I jak tam rozmawiałaś już z lekarzem?To mnie uspokoilas
Co ja bym bez Was zrobiła
Jutro dam znać co powie lekarz i jakie nowe leki mi przepisze
Jak się czujesz?
Kochana a ty masz jakieś objawy ciąży? Bo mi mocny ból piersi odszedł, mdłości też już nie mam. Jedynie mam brak apetytuNie mierzyl ten juz tego.. powiedxial ze wyglada na wczesna ciaze i jak dla niego to na razie prawidlowy obraz, ale no na kontrole i tak isc musze
Ja tez Cie podziwiam, ze dalas rade tyle wytrzymac
CzekajacNaCud
Na poczatku powiekszenie i bol piersi, czeste oddawanie moczu i sennosc…Kochana a ty masz jakieś objawy ciąży? Bo mi mocny ból piersi odszedł, mdłości też już nie mam. Jedynie mam brak apetytu
Od wtorku doszly nudnosci dosc nasilone i zgaga, a pozostale objawy nadal sie utrzymuja… jesc nie mam ochoty, bo wlasciwie wszystko nasila mi nudnosci i zgage… ratuje sie jak moge, ale srednio cokolwiek dziala…
Ja się obawiam, że u mnie może nic z tego nie być bo mi minęło wiekszość dolegliwościNa poczatku powiekszenie i bol piersi, czeste oddawanie moczu i sennosc…
Od wtorku doszly nudnosci dosc nasilone i zgaga, a pozostale objawy nadal sie utrzymuja… jesc nie mam ochoty, bo wlasciwie wszystko nasila mi nudnosci i zgage… ratuje sie jak moge, ale srednio cokolwiek dziala…
Ciagle czekam na telefon. Do 14 ma dzwonić wiec na pewno dam znaćI jak tam rozmawiałaś już z lekarzem?
Jak się czujesz?
Boli mnie brzuch i krzyż. Poza tym bez większych zmian
reklama
Artemida90
objawy nie są wyznacznikiem rozwijającej się ciąży.Ja się obawiam, że u mnie może nic z tego nie być bo mi minęło wiekszość dolegliwości
Podziel się: