reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Ediii ja jestem z zadupia i nie czuje się zacofana 🤣🤣
Oczywiście to stereotyp, ale w przypadku moich znajomych ze wsi i miast niestety róznica w postrzeganiu świata jest ogromna. Moja rodzina ze wsi na oczy nie widziała np. czarnoskórego czy homoseksualisty, więc dla nich jest to "nienormalne". Już samo głosowanie na PIS, bo tak ksiądz kazał, jest dla mnie śmieszne. A to my młodzi dostajemy po dupie. NIe uważam, ze osoby mieszkające na wsi są gorsze, mniej wykształcone itd. Sama pochodzę z małego miasta żeby nie było. Ale jednak no tkwienie w małej grupie społecznej, u większości moim zdaniem, utrwala jej przekonania. Gdyby zrobić sondaż kto jest za i przeciw in vitro to założę się, że różnica między wsią a miastem byłaby ogromna.

Ostatnia edycja:
Ale ja nie uważam, że jak ktoś jest ze wsi to jest gorszy ,bo sama jestem. Chodzi mi o poglądy, gdzie większość ma ze średniowiecza i tak jest. Na wsi ksiądz rządzi, bo PiS im na wszystko pozwolił. Księża ludzi cofają do średniowiecza, jak ksiądz powie ,że to jest zle to tak ma być i najlepsze jest to ,że są to osoby młode po 30 i tak zmanipulowane. Przeżyłam to na własnej skórze, jak ksiądz nawet go tak nie nazwę tylko raczej facet zmanipulował rodziców wszystkich z klasy mojej córki przeciwko mnie . Dlatego moja córka nie chodzi na religie ,bo nie będzie słuchać tych głupot, które on uczy, a nie ma to nic wspólnego z religia.

Nie trzeba mieszkac na wsi, zeby odczuc co księża mysla ;) w Krk Jedra.szewski tez wygaduje niezle bzdury. Wystarczy przeczytac co mowil w ta niedziele odnosnie rodzin i "produkcji dzieci"... 😡

reklama
Nie trzeba mieszkac na wsi, zeby odczuc co księża mysla ;) w Krk Jedra.szewski tez wygaduje niezle bzdury. Wystarczy przeczytac co mowil w ta niedziele odnosnie rodzin i "produkcji dzieci"... 😡
Wszystkie są takie same ,ale na wsiach sobie na więcej pozwalają. Oni są od diabła, a nie Boga 😉produkcja dzieci wychodowana w laboratoriach 😡ale ludzie stoją i tego słuchają

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry