wypraszam sobie hahahhahNie trzeba się czuć wystarczy być
reklama
Jak się czujesz ? Jutro beta ?No to u was sytuacja jest inna. Tak jak napisałam u nas wszystkie wyniki genetyczne są dobre, jesteśmy zdrowi itd wiec to badanie to tylko zmniejszanie szans na poczęcie w naszym przypadku.
Orchidea33
Fanka BB :)
Niestety taka prawda. I nikt sie nie sprzeciwia. Bo gdyby byl sprzeciw to nie mowiliby takich glupot.Wszystkie są takie same ,ale na wsiach sobie na więcej pozwalają. Oni są od diabła, a nie Boga produkcja dzieci wychodowana w laboratoriach ale ludzie stoją i tego słuchają
Ostatnia edycja:
Serduszkowelove
Super !!!! Trzymam kciuki ♡Jestem po wizycie
Od dzisiejszego wieczoru rozpoczynam stymulację do po punkcji, ponieważ wczoraj nieoczekiwanie dostałam miesiączki o 3 dni za wcześnieAle tak się cieszę, ze znowu mogę rozpocząć cały ten proces
Dzięki, dobrze aczkolwiek rano bolał mnie prawy jajnik wiec musiałam wziąć jedna no-spę.Jak się czujesz ? Jutro beta ?
Jutro wielki dzień… nie wytrzymałam i zrobiłam przed chwila test ciążowy.
Delikatna druga kreska (Jak to było u Was? Była mocna czy delikatna kreska dzień przed betą)
Jutro jednak i w piątek wyjdzie szydło z worka wiec póki co boje się cieszyć i robić sobie nadzieje. Trzymajcie kciuki
Ja zawsze miałam betę zero wiec i testy negatywne wychodziły .Dzięki, dobrze aczkolwiek rano bolał mnie prawy jajnik wiec musiałam wziąć jedna no-spę.
Delikatna druga kreska (Jak to było u Was? Była mocna czy delikatna kreska dzień przed betą)
Jutro jednak i w piątek wyjdzie szydło z worka wiec póki co boje się cieszyć i robić sobie nadzieje. Trzymajcie kciuki
Jeśli kreska jest to już dobry wstęp do jutra napewno będzie piękna beta
Bardzo mi przykro … ile razy już podchodziłas do transferu?Ja zawsze miałam betę zero wiec i testy negatywne wychodziły .
Jeśli kreska jest to już dobry wstęp do jutra napewno będzie piękna beta
Ja wierze w to ze każda z Nas doczeka się kiedyś upragnionego maluszka. I trzymam kciuki abyś kiedyś zobaczyła te upragnione dwie kreski.
Ja póki co zostawiam emocje na wodzy aby się potem nie zawieść. Trzeba się modlić i czekać.
A który dzień po transferze?Dzięki, dobrze aczkolwiek rano bolał mnie prawy jajnik wiec musiałam wziąć jedna no-spę.
W pon tydzień temu miałam transfer.A który dzień po transferze?
Jutro planowo mam zrobić pierwsza betę i potwierdzić ja drugi raz w piątek.
reklama
mala_Mi 80
To bardzo dobry znak, trzymam kciuki za jutroDzięki, dobrze aczkolwiek rano bolał mnie prawy jajnik wiec musiałam wziąć jedna no-spę.
Podziel się: