reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bardzo mi przykro … ile razy już podchodziłas do transferu? 🥹
Ja wierze w to ze każda z Nas doczeka się kiedyś upragnionego maluszka. I trzymam kciuki abyś kiedyś zobaczyła te upragnione dwie kreski.

Ja póki co zostawiam emocje na wodzy aby się potem nie zawieść. Trzeba się modlić i czekać.
3 transfery za mną .
Narazie nie mam siły podchodzić do 4 …
Trzymam kciuki za Ciebie jutro !

reklama
Dzięki, dobrze aczkolwiek rano bolał mnie prawy jajnik wiec musiałam wziąć jedna no-spę.
Jutro wielki dzień… nie wytrzymałam i zrobiłam przed chwila test ciążowy. 🙈
Delikatna druga kreska ✊🏻(Jak to było u Was? Była mocna czy delikatna kreska dzień przed betą)
Jutro jednak i w piątek wyjdzie szydło z worka wiec póki co boje się cieszyć i robić sobie nadzieje. Trzymajcie kciuki ✊🏻✊🏻🤗
Pokaz ten test 😀

Załączniki

• 63CBDC96-3AC6-47CF-A596-01FAF621098C.jpeg
    63CBDC96-3AC6-47CF-A596-01FAF621098C.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 97
3 transfery za mną .
Narazie nie mam siły podchodzić do 4 …
Trzymam kciuki za Ciebie jutro !
Bardzo mi przykro.
Trzeba próbować i się nie poddawać. Ale wiem ze tylko tak łatwo się mówi … najgorsze ze cierpimy psychicznie z każda strata lub brakiem implantacji zarodka.

Życie jest takie niesprawiedliwe. Patologie maja dzieci a my musimy tak cierpieć

Dzięki, dobrze aczkolwiek rano bolał mnie prawy jajnik wiec musiałam wziąć jedna no-spę.
Jutro wielki dzień… nie wytrzymałam i zrobiłam przed chwila test ciążowy. 🙈
Delikatna druga kreska ✊🏻(Jak to było u Was? Była mocna czy delikatna kreska dzień przed betą)
Jutro jednak i w piątek wyjdzie szydło z worka wiec póki co boje się cieszyć i robić sobie nadzieje. Trzymajcie kciuki ✊🏻✊🏻🤗
Coś czuję że jutro będzie twój dzien 😁
Powodzenia trzymam kciuki ✊✊✊

reklama
Do góry