Rosse94
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Byłam dziś na wizycie, w czwartek mam zrobić histeroskopie diagnostyczna a od następnego cyklu stymulacje transfer zależeć będzie jak przebiegnie stymulacja.
Mam jeszcze pytanie odnośnie pakietów, ponieważ dostałam umowy wstępne do ivf.
Czy orientuję się któraś z was jak to jest np z drugim transferem w 1 pierwszej procedurze, jeśli nie uda się za pierwszym razem? Wtedy się płaci czy to jest objęte w pakiecie.
Bo ogólnie to chyba są 3 pełne procedury w cenie. Tutaj wkleje linka bo trochę zgłupiałam
Byłam dziś na wizycie, w czwartek mam zrobić histeroskopie diagnostyczna a od następnego cyklu stymulacje transfer zależeć będzie jak przebiegnie stymulacja.
Mam jeszcze pytanie odnośnie pakietów, ponieważ dostałam umowy wstępne do ivf.
Czy orientuję się któraś z was jak to jest np z drugim transferem w 1 pierwszej procedurze, jeśli nie uda się za pierwszym razem? Wtedy się płaci czy to jest objęte w pakiecie.
Bo ogólnie to chyba są 3 pełne procedury w cenie. Tutaj wkleje linka bo trochę zgłupiałam
Programy 3mam z Angelius – Finansowanie in vitro
Stworzony przez nas program 3mam z Provitą jest sposobem finansowania zapłodnienia tą metodą in vitro. Dokładne szczegóły programu znajdziesz na naszej stronie!
klinikanieplodnosci.pl