Serduszkowelove
Fanka BB :)
A kto to taki odważny był???? żałosne!!!!!Ja uslyszalam kiedys: "moze trzeba pokazac Twojemu mężowi jak sie dzieci robi?"........
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kto to taki odważny był???? żałosne!!!!!Ja uslyszalam kiedys: "moze trzeba pokazac Twojemu mężowi jak sie dzieci robi?"........
Ale to od 25dni bierzesz tylko estrofem i czekasz tak długo na proga? Ja właśnie się zastanawiam co zrobić bo mi włączał lekarz zawsze w 11dc proga a teraz wizyta została odwołana i nie wiem czy jechać dalej tydzień dłużej na estrofemie. Czy endo nie będzie już przejrzałe.To będzie 25 dc , tylko że na sztucznym czekaliśmy na badania trombofilii żeby w razie czego wdrożyć heparyne , od środy zaczynam brać proga dopochwowego , endo 10mm więc mam zielone światełko ♡ estradiol 1900 pg/ml , więc mam nadzieję że będzie ok
Będzie pięknie, Twój aniołek już o to zadba♡♡♡ trzymam mocno kciuki, startujesz w październiku? Szybko zleci !!!! ♡No właśnie ja tez na cyklu sztucznym będę Wyniki super musi się udać
Nie kochana, od 18 dni biorę estrofem i od środy biorę proga I w poniedziałek za tydzień będzie 25 dc, chyba na cyklu sztucznym dzień cyklu nie ma znaczenia, endometrium dojrzewa od wdrożenia proga z tego co się orientuję , a dlaczego odwołali Ci wizytę?? nie masz kontaktu do lekarza, przecież to wszystko jest takie ważneAle to od 25dni bierzesz tylko estrofem i czekasz tak długo na proga? Ja właśnie się zastanawiam co zrobić bo mi włączał lekarz zawsze w 11dc proga a teraz wizyta została odwołana i nie wiem czy jechać dalej tydzień dłużej na estrofemie. Czy endo nie będzie już przejrzałe.
Miałaś transfer 5 - dniowego zarodka? który dzień był wczoraj u Ciebie (nie licząc dnia transferu)?Nie dziękuję jak narazie Dzisiaj zrezygnowałam z testu wczoraj był pozytywny. Powodzenia trzymam kciuki
Taaaaak strasznie mi się ciągnie … jeszcze ten cykl mi się wydłuża … prawie zawsze 16 , 17 dc miałam owulacje (cykle regularne od 29-31 dni) a w tym dopiero owulacja wczoraj czyli 20dc No ale cóż zrobićBędzie pięknie, Twój aniołek już o to zadba♡♡♡ trzymam mocno kciuki, startujesz w październiku? Szybko zleci !!!! ♡
A możesz proszę napisać jak lekarz wyznaczył datę transferu i na który dzień? Jak często miałaś USG i czy robiłaś badania hormonów? Rozumiem, że ovitrelle dostałaś w dniu transferu a nie przed owulacjąDrugi transfer pierwszy był na cyklu sztucznym i nic nie ruszyło tym razem chciałam na naturalnym i coś się dzieje
daj spokój No ludzie sa dziwni jak można zapytać tak bezczelnie skąd macie dzieci nagle z kapusty kuwa Niepłodność to teraz na porządku dziennym ludzie ratują się jak mogą a to żaden wstyd No ale kto nie miał do czynienia z tym i że tak powiem od dotknięcia jest w ciąży to nie zrozumie nas nigdyA ja mam w d..... co kto myśli o in vitro. I jeśli się pytają jakim cudem nagle mamy dzieci to mówię wprost. Dla mnie to nie jest powód do wstydu. Uważam że należy o tym mówić żeby w końcu ludzie powychodzili z krzaków i nie bali się przyznać w jaki sposób starają się o dziecko. Ale rozumiem również tych którzy nie chcą i boją się o tym mówić.
Taki tekst to naprawdę szczyt chamstwa i prostactwa.....Ja uslyszalam kiedys: "moze trzeba pokazac Twojemu mężowi jak sie dzieci robi?"........
o to było tak u mojego Grześka siostry i jej męża był pośmiewiskiem każdych świąt że pustakami strzela i takie tam. W końcu im się udało naturalnie ale pomimo tego że leżała w ciąży i jednej i drugiej plackiem bo zagrożona to przykro mi było że zawiść u niej zwyciężyła i cała ciążę się nie odzywałaJa uslyszalam kiedys: "moze trzeba pokazac Twojemu mężowi jak sie dzieci robi?"........