reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A ja mam w d..... co kto myśli o in vitro. I jeśli się pytają jakim cudem nagle mamy dzieci to mówię wprost. Dla mnie to nie jest powód do wstydu. Uważam że należy o tym mówić żeby w końcu ludzie powychodzili z krzaków i nie bali się przyznać w jaki sposób starają się o dziecko. Ale rozumiem również tych którzy nie chcą i boją się o tym mówić.
Nas jak się pytają o dzieci to wprost mówię, że dziękuję za troskę, ale nasze dzieciaczki tylko czekają na swoją kolej , jeszcze nikt nie dopytał więcej, ale plota już poszła i nikt nie ma odwagi aby zapytać wprost, jak ktoś zapyta to bez zastanowienia powiem, że mamy problem dlatego korzystamy z ivf, ja jestem z tego dumna i jestem wojowniczką tak jak Wy wszystkie dziewczęta ♡ nigdy się tego nie wstydziłam, jak ktoś ma problem to nie moje zmartwienie 😅😅😅a tak zmieniając temat transfer za tydzień, właśnie się dowiedziałam 😊 dziewczyny czy któraś z Was przyjmowała pół ovitrelle w dniu transferu ? :)

reklama
Nas jak się pytają o dzieci to wprost mówię, że dziękuję za troskę, ale nasze dzieciaczki tylko czekają na swoją kolej , jeszcze nikt nie dopytał więcej, ale plota już poszła i nikt nie ma odwagi aby zapytać wprost, jak ktoś zapyta to bez zastanowienia powiem, że mamy problem dlatego korzystamy z ivf, ja jestem z tego dumna i jestem wojowniczką tak jak Wy wszystkie dziewczęta ♡ nigdy się tego nie wstydziłam, jak ktoś ma problem to nie moje zmartwienie 😅😅😅a tak zmieniając temat transfer za tydzień, właśnie się dowiedziałam 😊 dziewczyny czy któraś z Was przyjmowała pół ovitrelle w dniu transferu ? :)
Ooo kurczę długo Cię trzymają na sztucznym cyklu … pytałaś może od czego to zależy ? W którym dniu cyklu u Ciebie przypada transfer ? Sory ze tak podpytuje ale to wszystko przede mną 🙆🏻‍♀️

Ja brałam wieczorem po transferze 😀

Ja tak miałam przy drugim transferze

Ja kiedyś usłyszałam że in vitro to jak zdrada męża 😂😂😂 no nic, trzeba tylko ubolewać nad ograniczeniem intelektualnym niektórych osób 🥴😊
Pierniczysz? Co za hit a ja myślałam że słyszałam teksty poniżej pasa, bo "chyba nie wiemy jak się dzieci robi" albo że "prawdziwe kobiety mają dzieci" więc ja jestem nieprawdziwa.

Ooo kurczę długo Cię trzymają na sztucznym cyklu … pytałaś może od czego to zależy ? W którym dniu cyklu u Ciebie przypada transfer ? Sory ze tak podpytuje ale to wszystko przede mną 🙆🏻‍♀️
To będzie 25 dc , tylko że na sztucznym :) czekaliśmy na badania trombofilii żeby w razie czego wdrożyć heparyne , od środy zaczynam brać proga dopochwowego , endo 10mm więc mam zielone światełko ♡ estradiol 1900 pg/ml , więc mam nadzieję że będzie ok :)

Pierniczysz? Co za hit a ja myślałam że słyszałam teksty poniżej pasa, bo "chyba nie wiemy jak się dzieci robi" albo że "prawdziwe kobiety mają dzieci" więc ja jestem nieprawdziwa.
Jezuuuu!!!! Ale u mnie też były hity np. Że cała noc musze świece robic , idioci ciekawe jakby się postawili w naszej sytuacji ...

reklama
To będzie 25 dc , tylko że na sztucznym :) czekaliśmy na badania trombofilii żeby w razie czego wdrożyć heparyne , od środy zaczynam brać proga dopochwowego , endo 10mm więc mam zielone światełko ♡ estradiol 1900 pg/ml , więc mam nadzieję że będzie ok :)
No właśnie ja tez na cyklu sztucznym będę ✊🏻 Wyniki super 🔥 musi się udać ✊🏻✊🏻✊🏻

Do góry