reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Lekarz z poprzedniej kliniki powiedział żebym zrobiła jeszcze badania MTHFR, PAI i pc.kardiolipidowe - na co to jest, bo chyba nie na zespół antyfosfolipidowy?
pai to mutacja dotyczącą krzepliwosci, zwykle robią się ja z mthfr, anxa5
A PC. kardiolipidowe to przy podejrzeniu zespołu antyfosfolipidowego, zwykle badane z toczniem

reklama
Dziewczyny ja jyz po wizycie. Lekarz stwierdził w wewnątrz macicy pęcherzyk ciążowy o wymiarach 10,0 mm x 7,9 mm. 19 września kolejna wizyta. Dzisiaj zrobiłam jeszcze rano betę zobaczymy jaki będzie wynik
Super , Wtedy będziemy mieć już serduszko 😍😍😍😍😍😍

Który dzisiaj dzień po transferze ?

Dziewczyny czy któraś z was miała może transfer na cyklu naturalnym/stymulowanym z Ovitrelle? Jeśli tak to ile godzin po podaniu ovitrelle miałyście podany zarodek?
Ewentualnie ile godzin od stwierdzonej owulacji miałyście transfer?

Hej dziewczyny. Jestem w trakcie trzeciej stymulacji…drugi raz długi protokół. W poprzedniej próbie transfer od razu po punkcji, ale gdzieś mi się obiło ze przy długim protokole lepiej transferować z opóźnieniem tzn. mrozaczka. Jakie są wasze doświadczenia? Opinie lekarzy?

reklama
Do góry