reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Spoko ,właśnie przeczytałam, że luxmed jak jest poniżej 2,30 to dokładnie nie wpisują ile jest tylko wpisują 2,30. Także szans już niema. Od jutra się nawet nie zamierzam faszerowac ,tylko w sobotę jeszcze zrobię, bo i tak muszę wysłać wynik lekarzowi.
Zrobiłaś złe badanie powtórz jutro i nie odstawiaj leków!!!

Cześć Dziewczyny, miałam dzisiaj konsultację zdalną z dr Merc.kiem z Gyn z Krk i chce zrobić mi badanie endometrium - cd138, nk i mikrobiom i może immunologię, chociaż immunologii wolałabym nie tykać. No ale jak będzie trzeba to trudno.

Bardzo mi przykro, to tylko słowa, ale ja gorzej znoszę porażkę innych, niż swoje ... tak już mam, A ile masz zarodków? Nie chciałabyś poszerzyć diagnostyki ? ♡
Jeszcze dwa mi zostały. Nawet niewiem w którą stronę mam iść z badaniami. Ewentualnie w trombofilie, ale embriolog mowil ,że niema to wpływu na zagniezdzenie. Miałam niski progesteron. No i jakby nie było mam dziecko z naturalnej ciąży, więc niewiem co mi się poprzestawiało

Cześć Dziewczyny, miałam dzisiaj konsultację zdalną z dr Merc.kiem z Gyn z Krk i chce zrobić mi badanie endometrium - cd138, nk i mikrobiom i może immunologię, chociaż immunologii wolałabym nie tykać. No ale jak będzie trzeba to trudno.
Ja u niego sie leczylam ❤ super lekarz, jestes w dobrych rekach! Tez robilam cd138. Nk i mikrobiom mielismy robic jakby tym razem sie nie udalo bo ja mialam immunologie zrobiona.
Trzymam kciuki ❤

Jeszcze dwa mi zostały. Nawet niewiem w którą stronę mam iść z badaniami. Ewentualnie w trombofilie, ale embriolog mowil ,że niema to wpływu na zagniezdzenie. Miałam niski progesteron. No i jakby nie było mam dziecko z naturalnej ciąży, więc niewiem co mi się poprzestawiało
Rozumiem , trzymam kciuki za następny raz ! ♡

reklama
też mam 2 z naturalnej ciąży, zarodek był przebadany i też się nie zagnieździł

Do góry