reklama
Zrobiłaś złe badanie powtórz jutro i nie odstawiaj leków!!!Spoko ,właśnie przeczytałam, że luxmed jak jest poniżej 2,30 to dokładnie nie wpisują ile jest tylko wpisują 2,30. Także szans już niema. Od jutra się nawet nie zamierzam faszerowac ,tylko w sobotę jeszcze zrobię, bo i tak muszę wysłać wynik lekarzowi.
Raczej nie ma przeciwwskazań, ja jestem na sztucznym cyklu od ponad 2 miesięcy (trzeci cykl)Czy jak teraz byłam na sztucznym cyklu to mogę podejść w kolejnym cyklu do 2 transferu czy musi być cykl przerwy ?
Serduszkowelove
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro, to tylko słowa, ale ja gorzej znoszę porażkę innych, niż swoje ... tak już mam, A ile masz zarodków? Nie chciałabyś poszerzyć diagnostyki ? ♡Czy jak teraz byłam na sztucznym cyklu to mogę podejść w kolejnym cyklu do 2 transferu czy musi być cykl przerwy ?
Ice41
Cześć Dziewczyny, miałam dzisiaj konsultację zdalną z dr Merc.kiem z Gyn z Krk i chce zrobić mi badanie endometrium - cd138, nk i mikrobiom i może immunologię, chociaż immunologii wolałabym nie tykać. No ale jak będzie trzeba to trudno.
Jeszcze dwa mi zostały. Nawet niewiem w którą stronę mam iść z badaniami. Ewentualnie w trombofilie, ale embriolog mowil ,że niema to wpływu na zagniezdzenie. Miałam niski progesteron. No i jakby nie było mam dziecko z naturalnej ciąży, więc niewiem co mi się poprzestawiałoBardzo mi przykro, to tylko słowa, ale ja gorzej znoszę porażkę innych, niż swoje ... tak już mam, A ile masz zarodków? Nie chciałabyś poszerzyć diagnostyki ? ♡
Orchidea33
Ja u niego sie leczylam ❤ super lekarz, jestes w dobrych rekach! Tez robilam cd138. Nk i mikrobiom mielismy robic jakby tym razem sie nie udalo bo ja mialam immunologie zrobiona.Cześć Dziewczyny, miałam dzisiaj konsultację zdalną z dr Merc.kiem z Gyn z Krk i chce zrobić mi badanie endometrium - cd138, nk i mikrobiom i może immunologię, chociaż immunologii wolałabym nie tykać. No ale jak będzie trzeba to trudno.
Trzymam kciuki ❤
Serduszkowelove
A co z immunologii robiłaś?Ja u niego sie leczylam ❤ super lekarz, jestes w dobrych rekach! Tez robilam cd138. Nk i mikrobiom mielismy robic jakby tym razem sie nie udalo bo ja mialam immunologie zrobiona.
Trzymam kciuki ❤
Serduszkowelove
Rozumiem , trzymam kciuki za następny raz ! ♡Jeszcze dwa mi zostały. Nawet niewiem w którą stronę mam iść z badaniami. Ewentualnie w trombofilie, ale embriolog mowil ,że niema to wpływu na zagniezdzenie. Miałam niski progesteron. No i jakby nie było mam dziecko z naturalnej ciąży, więc niewiem co mi się poprzestawiało
reklama
Ice41
też mam 2 z naturalnej ciąży, zarodek był przebadany i też się nie zagnieździłJeszcze dwa mi zostały. Nawet niewiem w którą stronę mam iść z badaniami. Ewentualnie w trombofilie, ale embriolog mowil ,że niema to wpływu na zagniezdzenie. Miałam niski progesteron. No i jakby nie było mam dziecko z naturalnej ciąży, więc niewiem co mi się poprzestawiało
Podziel się: