Ja miałam mieć, ale naturalna owulacja była szybsza. Miałam za to podawany ovitrele w dniu transferu 0.5amp- jako pobudzacz produkcji naturalnego progesteronu. Akurat ten transfer był tylko cb. U mnie później okazało się, że ovitrele jest p/wskazany bo przyspiesza dojrzewanie endometrium, a moje samo z siebie dojrzewalo szybko.Dzięki, ale Fredka chyba miała transfer w cyklu po punkcji dwóch 3-dniowych zarodków. A mi chodzi o mrożony, najlepiej blastki. Ale raczej dziewczyny nie mają transferów na takich kombinowanych cyklach
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
Ja mialam podany ovitrelle na naturalnym. Po 36h wdrozylismy progesteron. 5 dni i transfer.Dziewczyny czy któraś z was miała może transfer na cyklu naturalnym/stymulowanym z Ovitrelle? Jeśli tak to ile godzin po podaniu ovitrelle miałyście podany zarodek?
Ewentualnie ile godzin od stwierdzonej owulacji miałyście transfer?
mala_Mi 80
Dziękuję, czyli transfer po 5 dniach brania progesteronu ( czyli w 6) czy w 5- tym dniu. Byłabym wdzięczna gdybyś mi to rozpisała dniamiJa mialam podany ovitrelle na naturalnym. Po 36h wdrozylismy progesteron. 5 dni i transfer.
U mnie ovitrelle w piątek rano, progesteron od niedzieli rano a transfer ma być w piątek w południe. Poprzedni miałam ovitrelle w sobotę wieczorem, progesteron od wtorku rano a transfer w sobotę. Strasznie duża rozbieżność między jednym a drugim i trochę panikuję. Niestety nie dostanę na czas wyniku receptywności endometrium a nie chcę przekładać transferu na kolejny miesiąc
Cykl naturalny niestymulowany ale ovitrelle na pęknięcie dostałam. Zastrzyk w sobotę w poniedziałek owulacja i transfer w następną sobotę 5 dni po owulacji, kolejny zastrzyk z ovitrelle rano w dniu transferuDziewczyny czy któraś z was miała może transfer na cyklu naturalnym/stymulowanym z Ovitrelle? Jeśli tak to ile godzin po podaniu ovitrelle miałyście podany zarodek?
Ewentualnie ile godzin od stwierdzonej owulacji miałyście transfer?
Orchidea33
Pewnie, rozpisze Ci to wieczorem, ok? Teraz jestem u rodzicow i nie mam ze soba swojej teczki .Dziękuję, czyli transfer po 5 dniach brania progesteronu ( czyli w 6) czy w 5- tym dniu. Byłabym wdzięczna gdybyś mi to rozpisała dniami
U mnie ovitrelle w piątek rano, progesteron od niedzieli rano a transfer ma być w piątek w południe. Poprzedni miałam ovitrelle w sobotę wieczorem, progesteron od wtorku rano a transfer w sobotę. Strasznie duża rozbieżność między jednym a drugim i trochę panikuję. Niestety nie dostanę na czas wyniku receptywności endometrium a nie chcę przekładać transferu na kolejny miesiąc
mala_Mi 80
Dziękuję bardzo, trochę mnie to uspokoiło bo zaczynam świrowaćCykl naturalny niestymulowany ale ovitrelle na pęknięcie dostałam. Zastrzyk w sobotę w poniedziałek owulacja i transfer w następną sobotę 5 dni po owulacji, kolejny zastrzyk z ovitrelle rano w dniu transferu
Ps a pamiętasz może czy ovitrelle brałaś rano czy wieczorem?
mala_Mi 80
Wieczorem będzie za późno bo za chwilę mam wizytę. Ale i tak bardzo dziękuję za chęciPewnie, rozpisze Ci to wieczorem, ok? Teraz jestem u rodzicow i nie mam ze soba swojej teczki .
Orchidea33
Na pewno 5 dnia brania progesteronu mialam transfer.Wieczorem będzie za późno bo za chwilę mam wizytę. Ale i tak bardzo dziękuję za chęci
mala_Mi 80
Czyli każda klinika/lekarz robi inaczej Zaczynam się stresowaćNa pewno 5 dnia brania progesteronu mialam transfer.
reklama
JestemMama!
A no tak kurde pamiętam że ktoś miał tak ale za diabła nie pamiętam ktoDzięki, ale Fredka chyba miała transfer w cyklu po punkcji dwóch 3-dniowych zarodków. A mi chodzi o mrożony, najlepiej blastki. Ale raczej dziewczyny nie mają transferów na takich kombinowanych cyklach
Podziel się: