reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

ja w ogóle nie rozumiem budzików na tabletkę. Brałam jak wstawałam, raz o 4 raz o 8, raz o 15 raz o 16 zależy jak do pracy szlam. Jak widać nie jest to mus bo pierwszy transfer udany.
Tez mi sie zdarzalo, ze były jakies opoznienia w przyjeciu tabletek albo zastrzykow. Czasem o 15 mialam jakies spotkanie w pracy i nie bylo szans to przyjmowalam kolo 16. Tak samo prolutex. Wybrałam godz 19 ale bywalo, ze nie bylo nas w domu albo po prostu nie zauważyłam, ze juz ta godz. To przyjmowalam pozniej ;) transfer udany.

reklama
Dziewczyny. Myślałam że za drugim razem to spokojniej będzie. Dzisiaj 4 dpt i nie wytrzymałam. Sikaniec z rana negatywny. Niby wiem że to jeszcze wcześnie ale jakoś niepokój się wkradł. W którym dniu miałyście 2 kreski?

Dziewczyny. Myślałam że za drugim razem to spokojniej będzie. Dzisiaj 4 dpt i nie wytrzymałam. Sikaniec z rana negatywny. Niby wiem że to jeszcze wcześnie ale jakoś niepokój się wkradł. W którym dniu miałyście 2 kreski?
Ja jesli mnie pamiec nie myli to jakos 6dpt blastki, wiec 4dpt to chyba znacznie za wczesnie ;) trzymam kciuki, zeby ta druga kreska sie pojawila za pare dni:)

Ostatnia edycja:
Nowlasnie i tak wiemy ,że za wcześnie, ale i tak się nakręcamy jak wyjdzie ujemny. To narazie nie masz się co martwić. Ja we wtorek idę na progesteron I też od razu zrobie betę, chociaż jakoś czarno to widzę, bo jestem 6dpt i nie mam żadnych, ale to żadnych objawów. Niby coś tam zakuje, ale wydaje mi się, że to po zastrzykach.

Dziewczyny spóźniał mi się okres ok 1,5 tygodnia. Kupiłam w końcu test i wyszedł pozytywny. Jutro idę na betę. Ostatni okres 25 lipca po nieudanym transferze 2 zarodków. Jakoś nie mogę w to uwierzyć 9 transferu z wynikiem negatywnym, 7 lat starń, 3 pełne procedury…ale boję się, że to kolejna ciąża biochemniczna i martwię się, że nie biorę żadnych leków immunologicznych i niestety ta ciąża miże sie nie utrzymać

Dziewczyny spóźniał mi się okres ok 1,5 tygodnia. Kupiłam w końcu test i wyszedł pozytywny. Jutro idę na betę. Ostatni okres 25 lipca po nieudanym transferze 2 zarodków. Jakoś nie mogę w to uwierzyć 9 transferu z wynikiem negatywnym, 7 lat starń, 3 pełne procedury…ale boję się, że to kolejna ciąża biochemniczna i martwię się, że nie biorę żadnych leków immunologicznych i niestety ta ciąża miże sie nie utrzymać
To już drugi cud w tym tygodniu 😀 @CzekajacNaCud ❤❤❤
Nie nakręcaj się niepotrzebnie, idź jutro na betę, powtórz za 48h i będzie wszystko jasne.

Na nic już nie masz wpływu...

Ojaaaa coś czuję, że to ten miesiąc!!!! Kochana śmigaj na betę i zdawaj relacje , trzymam kciuki, coś pięknego! ♡♡♡♡

Gratuluje - domyslam sie co czujesz ;)
Nie martw sie - mysl pozytywnie i ciesz sie;)
W razie czego zawsze martwic mozna sie pozniej;) ja poprzestalam na dwich oznaczeniach bety, a jutro dzwonie umowic sie do ginekologa;)
Trzymaj sie i daj znac jak beta;)

reklama
Do góry