Dziewczyny czy zdążą wam się brać leki o różnych godzinach? Biore o 8 leki a że zrobilam się śpioch i ciężko wstac to wszystko mi się obsuwaMoj strasznie psioczył na in vitro , że wymyslam ale nie był przeciwnikiem , bolała go kasiorka a teraz caly czas za mną chodzi i się pyta różne rzeczy , sprawdziliśmy płeć co by było i byłby synek jakby się udało co dodatkowo go zasmuciło, ale pocieszyłam go ze znając moje szczęście to tam są jeszcze 2 synki teraz byłam w trasie i punkt 16 dzwoni i mówi że mam się zatrzymać na leki i czeka, więc teraz w drugą stronę mu się zrobiło
reklama
Nelka85
Fanka BB :)
Ja zmieniałam godzinyDziewczyny czy zdążą wam się brać leki o różnych godzinach? Biore o 8 leki a że zrobilam się śpioch i ciężko wstac to wszystko mi się obsuwa
Dzięki bo już myślałam że może mieć to jakieś znaczenieJa zmieniałam godziny
Artemida90
ja nie trzymałam godzin - przy pracy na 3 zmiany ciężko i trzymanie stałych godzin. Czasem obsuwa była 2-3h w zależności od zmianyDziewczyny czy zdążą wam się brać leki o różnych godzinach? Biore o 8 leki a że zrobilam się śpioch i ciężko wstac to wszystko mi się obsuwa
eij
Ja przy udanym transferze miałam proga 17Mógłby być wyższy, możesz zapytać lekarza o coś extra?
Już doczytałam, jeszcze nie przekreślaj kropka, ten progesteron jest wystarczający do implantacji ale warto dołożyć, żebyś była spokojniejsza.
Kciuki
Serduszkowelove
Mnie położne nastraszyły ze co 8h żeby stężenie hormonów było na tym samym poziomie ale czy to prawda , nie wiemDziewczyny czy zdążą wam się brać leki o różnych godzinach? Biore o 8 leki a że zrobilam się śpioch i ciężko wstac to wszystko mi się obsuwa
W ktorym dpt miałaś 17?Ja przy udanym transferze miałam proga 17
To prawda. Jeśli masz brać leki 3 razy dziennie to znaczy co 8h. Z każdym lekiem jest tak samo, czy to antybiotyk czy hormon. Ja miałam budzik ustawiony.. A brałam o 4 rano, 12 w południe i 20 wieczoremMnie położne nastraszyły ze co 8h żeby stężenie hormonów było na tym samym poziomie ale czy to prawda , nie wiem
eij
7 dpt albo 10 dpt. Nie pamiętam dokładnie ale napewno na początku ciąży z bliźniakamiW ktorym dpt miałaś 17?
reklama
Serduszkowelove
Kurcze dziewczyny no mam taki apetyt , że poradzić sobie ze sobą nie mogę, w 10 dni przytyłam 4kg , mąż się cieszy bo mowil że byłam za chuda ,a teraz przynajmniej rumiencow dostałam hahaha czy estrofem tak robi ?? To właśnie estrogeny powodują taki apetyt ? Ja myslalam ze właśnie przeciwnie ze przed miesiączka jak się estradiol obniża to jest na słodkie, ja bym jadła najchętniej caly czas i wszystko mi tak smakuje, ja się już boję ciąży, bo wtedy chyba przypierdziele z 30 kg .... No zalamana jestem
Podziel się: