reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moj strasznie psioczył na in vitro , że wymyslam ale nie był przeciwnikiem , bolała go kasiorka 😅a teraz caly czas za mną chodzi i się pyta różne rzeczy , sprawdziliśmy płeć co by było i byłby synek jakby się udało co dodatkowo go zasmuciło, ale pocieszyłam go ze znając moje szczęście to tam są jeszcze 2 synki 😅 teraz byłam w trasie i punkt 16 dzwoni i mówi że mam się zatrzymać na leki i czeka, więc teraz w drugą stronę mu się zrobiło 🤣🤣🤣
Dziewczyny czy zdążą wam się brać leki o różnych godzinach? Biore o 8 leki a że zrobilam się śpioch i ciężko wstac to wszystko mi się obsuwa

reklama
Mnie położne nastraszyły ze co 8h żeby stężenie hormonów było na tym samym poziomie ale czy to prawda , nie wiem 🤔
To prawda. Jeśli masz brać leki 3 razy dziennie to znaczy co 8h. Z każdym lekiem jest tak samo, czy to antybiotyk czy hormon. Ja miałam budzik ustawiony.. A brałam o 4 rano, 12 w południe i 20 wieczorem 😀

reklama
Kurcze dziewczyny no mam taki apetyt , że poradzić sobie ze sobą nie mogę, w 10 dni przytyłam 4kg , mąż się cieszy bo mowil że byłam za chuda ,a teraz przynajmniej rumiencow dostałam hahaha czy estrofem tak robi ?? To właśnie estrogeny powodują taki apetyt ? Ja myslalam ze właśnie przeciwnie ze przed miesiączka jak się estradiol obniża to jest na słodkie, ja bym jadła najchętniej caly czas i wszystko mi tak smakuje, ja się już boję ciąży, bo wtedy chyba przypierdziele z 30 kg .... No zalamana jestem

Do góry