reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Sierpień się skończył, ale transfer miałam w sierpniu 😉 Lekarz powiedział, że jest niski ,ale ze absolutnie w tym momencie nie świadczy o tym ,że się nie udało, dopiero 12 dpt beta będzie o tym świadczyć, no ale w sumie co miał mi powiedzieć, że jest Pani w czarnej dupie 😉Zrobię powtórkę we wtorek w 8 dniu i od razu betę i się okaże
Czy to jest Twój pierwszy transfer ?

reklama
Razem z progiem zrobiłam morfologię, miałyście kiedyś coś takiego? 🤔

Załączniki

• Screenshot_20220903-170754-414.png
    Screenshot_20220903-170754-414.png
    6,6 KB · Wyświetleń: 65
Trzymam kciuki ✊✊✊✊
Jak dla mnie z tym progesteronem to loteria, bo przecież 4 dni temu miałam dwa razy mniejszy a zwiększyłam tylko o 1 luteinę. Nie masz plamień prawda? Plamienia zwiastują że progesteron jest za mały. Wiem że ciężko jest ale ja wierzę że będzie dobrze 🙂
Nie ,plamień żadnych nie mam. Lekarz właśnie też się pytał o plamienia. Koleżanka mi napisała, że ona w 5dpt miała z bliźniakami progesteron 11 I wszystko było ok 🤷‍♀️dziwne to wszystko

reklama
Do góry