W środę lekarka zwiększyła mi luteinę ale nic nie mówiła żeby sprawdzać więc to tak dla siebie robię żeby się nie denerwować. Pierwszy raz mam tak mały progesteron a pierwszy raz mam prolutex do transferu. Nie potrafię tego ogarnąćDobrze jakbyś skonsultowała wynik zanim zaczniesz sama zmieniać dawkę. Jeśli masz tel komórkowy to super, napisz sms, na pewno Ci odpisze jak będzie tylko mogła. A badania miałaś zlecone czy sama robiłaś?
reklama
W takim razie jeśli będzie niski skonsultowałabym to z nią. Tym bardziej że już Ci zwiększała dawkę. A kiedy robisz betę?W środę lekarka zwiększyła mi luteinę ale nic nie mówiła żeby sprawdzać więc to tak dla siebie robię żeby się nie denerwować. Pierwszy raz mam tak mały progesteron a pierwszy raz mam prolutex do transferu. Nie potrafię tego ogarnąć
W czwartekW takim razie jeśli będzie niski skonsultowałabym to z nią. Tym bardziej że już Ci zwiększała dawkę. A kiedy robisz betę?
Ja to zawsze miałam 36.9 albo 36,8 . Nie kazał mi robić progesteronu w dniu transferu to nie robiłam, także nie będę miała porównania, ale też się zastanawiam ile mam ,bo po takich dawkach to powinne być jakieś skutki uboczne chyba Ja mojemu mam wysłać smsem wyniki . Najwyżej też wyślesz, powinien Ci chyba odpisać. Mam napisane ,że powinno być powyżej 25Ja wczoraj wieczorem miałam 36,7, a teraz 36,9. Ale ja jestem raczej z tych niskotemperaturowych. Jak sprawdzałam temperaturę na początku starań (kiedy to było ), to przed owulką miałam bliżej 36,2-3 .
A miałaś badany progesteron w dn transferu? U mnie był ok 10, dlatego tak się nim martwię
Dziś sobota więc nie wiem do której klinika czynna. Nie wiem w ostateczności napiszę SMS do mojej gin, chociaż jest na urlopie więc nie wiem. Zobaczymy o której będą wyniki.
Trzymamy tu kciuki za was !!Betę mam zaplanowaną na czwartek, stary nie pozwoli mi zrobić wcześniej
Ech mam nadzieję że w końcu się udało
Za kropka!!
Jestem po 7 transferach wiem jak się czas dłuży do bety, pocieszę się potem jest tylko gorzej. Pecherzyk, serducho ,prenatalne itp. I człowiek się kula od wizyty do wizyty
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Betę mam zaplanowaną na czwartek, stary nie pozwoli mi zrobić wcześniej
Ech mam nadzieję że w końcu się udało
CzekajacNaCud
Fanka BB :)
Dziewczyny mam dzisiejsze bete:
215 (01.09.2022) - 447 dzis ;p
Nadal w to nie wierze
215 (01.09.2022) - 447 dzis ;p
Nadal w to nie wierze
mala_Mi 80