Nic nie mówiła ale zrobię w piątek lub sobotęI teraz kiedy masz jeszcze robić, mi lekarz mowil ze w 5dpt powinno być powyżej 25
reklama
A od którego dnia brałaś acard ? Bo ja mam brać od 5dpt i tak się zastanawiam czy już go nie zacząć bracJa przy drugim udanym transferze tez brałam acard. Sama, na własną rękę.
Czy beta Ci rosła prawidłowo ?Ja również niestety... zdrowy genetycznie zarodek o najlepszej ocenie morfologicznej.
Ja brałam tydzień przed transferem. Przestałam kilka dni po pozytywnej becie.A od którego dnia brałaś acard ? Bo ja mam brać od 5dpt i tak się zastanawiam czy już go nie zacząć brac
Lekarz mi mowil ,żeby brać od 5 dnia ,bo jakiegoś krwotoku można dostać czy coś, ale ja zacznę od jutra czyli 3 dptJa brałam tydzień przed transferem. Przestałam kilka dni po pozytywnej becie.
MamaAniola
Fanka BB :)
Tak, prawidłowo. Puste jajo płodowe stwierdzono wylacznie na podstawie obrazu usg. Poroniłam dopiero na początku 10tc (indukcja w szpitalu), mój organizm nie ogarnal w ogóle, że ciąża nie rozwija się prawidłowo. Nie krwawiłam, nawet zaczął zaokrąglać mi się brzuszek (u mnie każda ciążę było widać niezwykle szybko). Natomiast powodów krwawień może być sporo. W pierwszej ciąży miałam obfite krwawienie żywa krwią i to był po prostu pęknięty krwiak. Który to tc u Ciebie?Czy beta Ci rosła prawidłowo ?
MamaAniola
@Brakujemiwiary , czy lekarz podzielił się z Tobą swoimi przypuszczeniami co do przyczyny pustego jaja płodowego? Przykro mi, że tyle przeszlas... zasługujesz na najlepsze. Mocno trzymam kciuki, zebys spełniła swoje marzenie o macierzyństwie.
Serduszkowelove
Dokladnie , z całego serca! ♡ jesteśmy z Tobą@Brakujemiwiary , czy lekarz podzielił się z Tobą swoimi przypuszczeniami co do przyczyny pustego jaja płodowego? Przykro mi, że tyle przeszlas... zasługujesz na najlepsze. Mocno trzymam kciuki, zebys spełniła swoje marzenie o macierzyństwie.
Ja w poprzedniej klinice dostałam zalecenie zeby brać Acard codziennie. Później w ten klinice 2 IUI oczywiście nieudane.Lekarz mi mowil ,żeby brać od 5 dnia ,bo jakiegoś krwotoku można dostać czy coś, ale ja zacznę od jutra czyli 3 dpt
reklama
Z tymi iui to trzeba mieć szczęście, u mnie 4 nie udane.Ja w poprzedniej klinice dostałam zalecenie zeby brać Acard codziennie. Później w ten klinice 2 IUI oczywiście nieudane.
Podziel się: