Poprawia krążenie, również w macicy.Dziewczyny ,a po co się bierze acard po transferze? Znaczy wiem ,że rozrzedza krew . Czy ma to jakiś wpływ na zagniezdzenie ?
Jest bardziej ukrwiona. Przez co lepiej odżywia zarodek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poprawia krążenie, również w macicy.Dziewczyny ,a po co się bierze acard po transferze? Znaczy wiem ,że rozrzedza krew . Czy ma to jakiś wpływ na zagniezdzenie ?
Ale super wynik !!!Dziewczyny moja beta dzis w 9dpt 541.5 myslalam ze oszaleje tak długo nie było wyniku nigdy
Ok,dziękiPoprawia krążenie, również w macicy.
A trzeba wskazan czy lekarze sami zalecają przed transferem ?Poprawia krążenie, również w macicy.
Zobacz co Ci wyjdzie z badań.A trzeba wskazan czy lekarze sami zalecają przed transferem ?
Mi Np . Lekarz powiedział ze będę musiała brać acard ze względu na trombofilie i na mutacje które mi wyszly . Czytałam o tym leku i mam mieszane odczucia .Ok,dzięki
o mamoooooSuperDziewczyny moja beta dzis w 9dpt 541.5 myslalam ze oszaleje tak długo nie było wyniku nigdy
A ja! Dziękuję ♡Ktoś wczoraj prosił o listę badań, która robiłam po nieudanych transferach, a już nie pamiętam kto mutacje robiliśmy i u mnie i u męża, a reszta tylko u mnie
Wymaz na mycoplazme i ureaplasme
Detekcja haplotypu M2 w genie ANXA 5
Detekcja mutacji w genie proakceleryny
Detekcja polimorfizmu 4G/5G w genie SERPINE 1 (PAI 1)
Jeszcze jakaś mutacja jedna ale za chiny nie przypomnę sobie nazwy
Antykoagulant tocznia
Białko C i S
Homocysteina anty-TPO
TSH
T4
fT4
Przeciwciała anty B2 glikoproteinie IGG i IGM
Przeciwciała kardiolipina IGG i IGM
Subpopulacje limfocytów
Cytokiny Th1/Th2
Receptywnosc endometrium z nk macicznymi