zobaczymy w poniedziałek co będzie dalej. Dodam że robiłam sikanca w 7dpt i dupa już byłam załamanaPięknie !!!
reklama
Jedna dobra wiadomość a czułaś implantację, albo miałaś jakieś objawy ,przerzucie,że się udało?Dziewczyny moja beta dzis w 9dpt 541.5 myslalam ze oszaleje tak długo nie było wyniku nigdy
A jaki test robiłaś, że Ci nie wyszedł?zobaczymy w poniedziałek co będzie dalej. Dodam że robiłam sikanca w 7dpt i dupa już byłam załamana
wczoraj miałam delikatne plamienie. A od 3 dni strasznie mnie mdliło i piersi obolale. W sumie niektóre obiawy jak na okres, ciągotki do słodyczy Ja byłam przekonana że nie udało się. Test robiłam z horienmedical.Jedna dobra wiadomość a czułaś implantację, albo miałaś jakieś objawy ,przerzucie,że się udało?
Przykro mi ;(Mój mąż jest na chemii więc natura już odpada
My też w rodzinie mamy nowotwór więc naprawdę łącze się w bólu ;(
Właśnie męża strona i on mają badania genetyczne pod tym kontem ;/
kostka123
Fanka BB :)
Gratuluje Ci Kochana! Dużo zdrowiaDziewczyny moja beta dzis w 9dpt 541.5 myslalam ze oszaleje tak długo nie było wyniku nigdy
Super ,że Ci się udało I to pewnie podwójniewczoraj miałam delikatne plamienie. A od 3 dni strasznie mnie mdliło i piersi obolale. W sumie niektóre obiawy jak na okres, ciągotki do słodyczy Ja byłam przekonana że nie udało się. Test robiłam z horienmedical.
JestemMama!
„Moja kochana, jeśli teraz masz gorszy czas, to znaczy, że lepszy jest już w drodze.
Pozdrawiam Cię, Nadzieja.”
Alka_positive
Ja to tylko tu zostawię
Jeszcze kiedyś dla każdej z nas zaświeci słońce najpiękniej jak potrafi , jeszcze będzie pięknie ja w to wierzę przynajmniej się staram po dzisiejszym dniu
Alka_positive
Ja to tylko tu zostawię
Jeszcze kiedyś dla każdej z nas zaświeci słońce najpiękniej jak potrafi , jeszcze będzie pięknie ja w to wierzę przynajmniej się staram po dzisiejszym dniu
mala_Mi 80
Gdzieś kiedyś przeczytałam fajne słowa, że " każdej z nas się kiedyś wszystko poukłada. Jeśli jeszcze nie jest dobrze to znaczy, że się dopiero układa . Marzenia nie spełniają się od tak. W tym cała ich magia , że są wyczekane".„Moja kochana, jeśli teraz masz gorszy czas, to znaczy, że lepszy jest już w drodze.
Alka_positive
Ja to tylko tu zostawię
Czekamy na spełnienie naszych marzeń
reklama
Serduszkowelove
Jak byłam na rozmowie u psycholog to powiedziała, że 95% jej pacjentów doczekało potomstwa, więc bardzo mnie to podbudowało uda się Nam spełnić Nasze marzenia , prędzej czy późniejGdzieś kiedyś przeczytałam fajne słowa, że " każdej z nas się kiedyś wszystko poukłada. Jeśli jeszcze nie jest dobrze to znaczy, że się dopiero układa . Marzenia nie spełniają się od tak. W tym cała ich magia , że są wyczekane".
Czekamy na spełnienie naszych marzeń
Podziel się: