Coffe18
Fanka BB :)
Hihihi Kraków MacierzynstwoNiezła reklama doktorka , gdzie przyjmuję ?? Aż sama mam ochotę jechać na wizytę do niego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hihihi Kraków MacierzynstwoNiezła reklama doktorka , gdzie przyjmuję ?? Aż sama mam ochotę jechać na wizytę do niego.
Invicta w Warszawie: 3770 zł z AH i Embrioglue. Dodatkowo każda wizyta 250 zł, badania 900 zł, potem jeszcze w dniu transferu niewiele ponad 100. No i leki (każdy pewnie dostaje co innego, u nas jakoś 400).Dziewczyny czy wiecie jaki jest mniej więcej koszt transferu zamrożonego zarodka?
To dość sporo, ale co zrobić, za bardzo nie ma wyjścia. A wiesz jaki jest koszt badania zarodka? Zastanawiam się nad tą opcjąInvicta w Warszawie: 3770 zł z AH i Embrioglue. Dodatkowo każda wizyta 250 zł, badania 900 zł, potem jeszcze w dniu transferu niewiele ponad 100. No i leki (każdy pewnie dostaje co innego, u nas jakoś 400).
po takiej reklamie doktorka mogę jeździć codziennie na krew najwyżej włożą mi welflon co by codziennie mnie nie kuc , byle by on mi ją pobierał tak na serio , to jutro mam w planie robić sikanca i betę , jak za pierwszym razem . Ogólnie dziś gębą mi się nie zamyka ciągle muszę coś mielić na bank jest plus 10 kilo na wadze w ciągu tego tygodnia chodź nie ukrywam że pierwszy raz w życiu nie mam ochoty slodkie przed okresem , co daje nadzieję ... Bo tylko raz a życiu nie miałam ( dwa lata temu gdy beta rosła do 8 tygodnia ...dziś już nawet doła nie mam od rana Netflix wleciał a to tylko dlatego że kręci mi się w głowie jak tylko wstanę . Dziś Pierwszy raz od 20 lat zjadłam jajecznicę na śniadanie , zawsze rosła minw buzi...nie wiem mów tej desperacji zaczęłam sobie już wkręcać ale do póki nie będzie wyników to jestem w ciąży i kropkaA na krew
Nie pojechalabys?
Omg …Invicta w Warszawie: 3770 zł z AH i Embrioglue. Dodatkowo każda wizyta 250 zł, badania 900 zł, potem jeszcze w dniu transferu niewiele ponad 100. No i leki (każdy pewnie dostaje co innego, u nas jakoś 400).
Pojęcia nie mam...To dość sporo, ale co zrobić, za bardzo nie ma wyjścia. A wiesz jaki jest koszt badania zarodka? Zastanawiam się nad tą opcją
kurna jadę do niegoHihihi Kraków Macierzynstwo
Dlatego cieszę się, że moja przygoda z in vitro dobieg(ł)a końca. Nawet przechowywanie zarodków sporo wzrosło (zaczynaliśmy od 400 zł chyba, teraz miało być 650). Koszty wzrosły i to sporo. Nie wiem, jak z atmosferą w trakcie przygotowań do in vitro, ale wydaje mi się, że jest tam gorzej. Kiedyś badał jeden lekarz. Cała wizyta była w jednym gabinecie. Teraz latałam na USG do jednego gabinetu, na wizytę z doktorkiem do drugiego, dzień transferu - powinnam mieć wolną głowę, a musiałam pilnować. I nie wiem, z czego to wynika, bo aż takich tłumów jak dwa i pięć lat temu to tam na pewno nie ma.Omg …
U mnie transfer 1700… na czysto z embrioglue 500 zł wiecej . Nacinanie otoczki podobny koszt co klej .
U mnie w klinice z tego co wiem ok 1000-1500zl + dodatkowo za AH, embrioglue, atosiban.Dziewczyny czy wiecie jaki jest mniej więcej koszt transferu zamrożonego zarodka?