W sensie w jakim wieku idą do żłobkaA czemu się pytasz?
Urodziły się 30 czerwca ale to wcześniaki.
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
Ja jestem z gyncentrum KrkCzy jest tu ktoś z gyncentrum?
Ice41
Zastanawiam się nad przeniesieniem. Napisałam do nich kiedy otworzą placowkę wJa jestem z gyncentrum Krk
Warszawie, bo napisane że wkrótce. Ale rozważam inne miasta, bo mam komórki i nasienie zamrożone i tylko na transfer bym pojechala. A tam mają tanie badania PGT-A i szybkie.
Czy orientujesz się czy płeć też jest określana? I jak z transferami w soboty i niedziele?
mala_Mi 80
Ale wiesz, że to jeszcze może być za szybko także jeszcze nie smutamy. Za 2 dni wynik będzie bardziej wiarygodny. Dalej trzymamNo niestety, beta <0,2
Tylko betę, reszta ładna, ale poczekaj że dwa dni.Ja już nie mam więcej zarodków Mam tylko 5 komórek zamrożonych
Edit. Myślisz że powtarzać cały zestaw czy tylko betę?
5 dpt to naprawdę bardzo szybko.
Serduszkowelove
Trzymam kciuki mocno, że ruszy! ♡ A nie chciałabyś spróbować Bociana w Wawie ? Ja np jeśli teraz ta pierwsza procedura się nie powiedzie to spróbuję Bociana czy to musi być ten gynecentrum ?Zastanawiam się nad przeniesieniem. Napisałam do nich kiedy otworzą placowkę w
Warszawie, bo napisane że wkrótce. Ale rozważam inne miasta, bo mam komórki i nasienie zamrożone i tylko na transfer bym pojechala. A tam mają tanie badania PGT-A i szybkie.
Czy orientujesz się czy płeć też jest określana? I jak z transferami w soboty i niedziele?
Ja mam to samo jeszcze teraz znów podwyżka. Ale najważniejsze żeby nam się udało kasa jakoś się zdobędziea jak my tylko oddaliśmy do banku kosztorys że skończyliśmy remont i cyk rata o 700 zł podnieśli a mamy dwa kredyty także ten
Orchidea33
Jesli chodzi o plec to nie ma tej informacji na wynikach. W Katowicach maja transfery w weekend (na pewno w sob, nie wiem jak w nd) bo raz bylo prawdopodobieństwo, ze moge miec i mi proponowali, zebym jechala do Katowic. Nie wiem jak inne miasta na Śląsku. W krk na pewno nie było do tej pory.Zastanawiam się nad przeniesieniem. Napisałam do nich kiedy otworzą placowkę w
Ja ze swojej strony bardzo polecam, zwłaszcza dr Mer.cika. Uważam, ze jeden z lepszych specjalistów. Teraz widzialam, ze maja jakas nowa metode na ta niepłodność idiopatyczna. No i maja nowy sprzet, u nas duzy problem z nasieniem. Inne kliniki mowily o biopsji jader, oni poradzili sobie z nasieniem. Zaplodnili wszystkie komorki, ktore mieli i wiekszosc dotarla do 5 doby.
Jakbyś miala jeszcze jakies pytania, dawaj znac. Cd138 i biopsje tez u nich robilam.
Poczekaj bo on mrożony? Oni odmrażają kilka godzin przed. To ze procesy życiowe wróciły to nie znaczy ze już „ nie spi” Kiedyś odmrażali dzien przed transferemwyniki były z 5dpt
ponad rok będą miałyW sensie w jakim wieku idą do żłobka
reklama
A ktoś Ci obiecywał ze będzie lepiej? tak wyglada in vitro. Był czas przywyknąć..Gówniany ten sierpień...
Taki żarcik
Wiesz te 30% na transfer a dokładnie od 23-27% nie jest jakieś imponujące.
Podziel się: