reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Płacisz za wszystko jak za jeden zarodek tylko beta jest podwójna 🤣🤣🤣
Tak Ci powiem z własnego doświadczenia. Jeżeli ktoś pyta czy coś zrobić a jest to mega ryzykowne. To mam takie poczucie, ze decyzja już zapadła tam w sercu. Tylko umysł jeszcze o tym nie wie i potrzebuje potwierdzenia.
Ja żyje jskby jutra miało nie być, No risk No fun. To może wynikać z moich deficytów myślenia abstrakcyjnego. Co jest charakterystyczne dla spektrum 🤣🤣🤣Gdyby nie syn to nawet nie wiedziałabym ze jestem atypowa. To trochę coming out 😉Zawsze wszyscy uważali mnie tu za jakiegoś mega mózg. A ja po prostu mam zespół Aspergera 🤣
Edit: chodzi mi o to ze ja parze inaczej na świat i pytanie czy się mną tak sugerować..
Ahahah uwielbiam twoje wywody 😂😍

Dokładnie tak jak napisałaś teraz się toczy nie mała bitwa między rozumem a sercem 🙃 zapewne większość z nas już wie jak to się zakończy 😉

Nie wiem co to za zespół ale chyba fajnie gra skoro taka pozytywna i mądra z Ciebie babka 😂👊🏼

reklama

Dokładnie tak jak napisałaś teraz się toczy nie mała bitwa między rozumem a sercem 🙃 zapewne większość z nas już wie jak to się zakończy 😉

Nie wiem co to za zespół ale chyba fajnie gra skoro taka pozytywna i mądra z Ciebie babka 😂👊🏼
Mam syna w spektrum autyzmu i ja tez jestem w spektrum:-) a mąż nie daje z nami rady🤣🤣🤣Nasze analizy się nie kończą. Ma chłopak uzdolnienia matematyczne. Ja ledwo co zdawałam z klasy do klasy taki ze mnie As. Potem robiłam doktoraty 🤣🤣🤣

Serce zdecyduje o transferze a rozum przyjdzie po porodzie,🫣😱😂

Mam syna w spektrum autyzmu i ja tez jestem w spektrum:-) a mąż nie daje z nami rady🤣🤣🤣Nasze analizy się nie kończą. Ma chłopak uzdolnienia matematyczne. Ja ledwo co zdawałam z klasy do klasy taki ze mnie As. Potem robiłam doktoraty 🤣🤣🤣
Ahahah to widze ze gracie na kilka instrumentów 😂

Wesoło tam Macie ♥️
Stary pewnie na lekach ? 😂

W inviccie w Wawie trzy weryfikacje, w tym jedna w dniu transferu :D kolejna 6 i 10 dnia (koszt tel. 550 zł). Badania robisz sobie sama, przekazujesz je lekarzowi (jeśli robisz je w innej placówce) i on ustawia leki. No nie ukrywam... Ogromne zmiany w klinice, niestety w złą stronę (same wizyty to teraz jakiś kosmos). Porównuję okres 2017-2022.
Potwierdzam.
Dlatego z stamtąd uciekam .
Jak zaczynałam transfer mrożony 1800 A w tamtym roku już było 2300.

Cześć dziewczyny. Może niektóre mnie pamiętają ☺️zniknęłam z forum jako brzuchata 🤰 na kilka miesięcy, potrzebowałam wyciszenia.. Czasami podczytywałam Was i trzymałam kciuki za każde Wasze szczęście. Chciałam poinformować, że 15.08 zwolniłam brzuch😀😀. Na świat przyszedł Oluś, moja blastusia, 4.1.1 😀54cm,3760kg, 10pkt. Walczcie kochane do póki starcza Wam sił, bo warto naprawdę 💪 ryczałam jak głupia jak wyciągnęli mi maluszka z brzucha i dali do wycalowania, najpierw stopki, potem rączki i na końcu buzke, był taki cieplutki ❤️mąż który czekał na Nas pod blokiem operacyjnym również wył jak głupi, niezapomniane przeżycia❤️po tylu latach walki, emocje sięgają zenitu... Zobacz załącznik 1435960a to sem ja 💪
Gratulacje🎉🎉🎉 Dużo zdrówka dla Was, maluszek przeee słodki 🥰

Cześć dziewczyny. Może niektóre mnie pamiętają ☺️zniknęłam z forum jako brzuchata 🤰 na kilka miesięcy, potrzebowałam wyciszenia.. Czasami podczytywałam Was i trzymałam kciuki za każde Wasze szczęście. Chciałam poinformować, że 15.08 zwolniłam brzuch😀😀. Na świat przyszedł Oluś, moja blastusia, 4.1.1 😀54cm,3760kg, 10pkt. Walczcie kochane do póki starcza Wam sił, bo warto naprawdę 💪 ryczałam jak głupia jak wyciągnęli mi maluszka z brzucha i dali do wycalowania, najpierw stopki, potem rączki i na końcu buzke, był taki cieplutki ❤️mąż który czekał na Nas pod blokiem operacyjnym również wył jak głupi, niezapomniane przeżycia❤️po tylu latach walki, emocje sięgają zenitu... Zobacz załącznik 1435960a to sem ja 💪
Kochana z całego serca ci gratuluje takiego przystojniaka 😍😍 cudowny jest 😍❤️❤️

Ahahah to widze ze gracie na kilka instrumentów 😂

Wesoło tam Macie ♥️
Stary pewnie na lekach ? 😂
Oj będzie ich potrzebował 🤣bo to jest dziedziczne. Według lekarza będzie bonus w postaci jednej z bliźniaczek albo obu🤣No cóż jakoś to będzie musiał dźwignąć.
Co do transferu to myśle, ze rób ja Ci serce mówi. Bliźniaki to wspaniała sprawa. Taka wież między dziecmi jest nie do opisania. Kazda ciąża to jakieś ryzyko.. ważne żeby się przygotować. Bo gotowa to Ty nigdy nie będziesz na ten sajgon🤣🤣🤣

reklama
Kochana z całego serca ci gratuluje takiego przystojniaka 😍😍 cudowny jest 😍❤️❤️
Czasami podczytywałam Was i wiem, że Ty w końcu doczekałaś się transferu, super💪czekam z niecierpliwością na Twój brzuszek, ja zwolniłam swój, teraz kolej na Ciebie 🤰jestem niemalże pewna, że Ci się uda 🙂🙂🙂 pozdrów naszego doktorka 😁

Do góry