reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
A jak u Ciebie ?? Jak po punkcji już coś wiadomo???@jolancik masz juz wyniki?
Cos tam wiadomo, ale szału nie ma, więc nie chcę jeszcze pisać, jutro lub w poniedziałek będę wiedziała więcej wtedy dam znać. Ciężko mi informować wszystkich o drobnych porażkach. Trzymajcie za nas proszę kciuki, bo bardzo tego potrzebujemy.A jak u Ciebie ?? Jak po punkcji już coś wiadomo???
sarenkamala
Mam te same mutacje tylko w heterozygocie.Pomóżcie proszę to rozszyfrować …
Zrobiłam pakiet na trombofilie …
Mam wykryte 2 mutacje tak ?
Co one oznaczają ? Póki co nie chce wpisywać nic w Google . Wysłałam wyniki tylko mojej Pani gin No i teraz wam pisze … wiem ze niektóre z was jakieś mutacje miały … ale czy akurat te ? I o czym one świadczą ? Będę musiała brać jakieś leki ? Chce mi się wyć ….
Zobacz załącznik 1434666
Zbadaj poziom homocysteiny (do transferu najlepsza w przedziale 5-7 tak mowila moja Pani Dr).
Od przygotowań do transferu brałam acard 75 na noc, od dnia transferu zastrzyki hebaryna + acard 150.
Musisz zmienić witaminy kwas foliowy na aktywny kwas foliowy + witaminy z grupy B na witaminy metylowane. Przy mutacji MTFHR nie przyswajamy prawidłowo kwasu foliowego i witamin z grupy B (info od genetyka i hematologa)
Ice41
Jasne, że trzymamyCos tam wiadomo, ale szału nie ma, więc nie chcę jeszcze pisać, jutro lub w poniedziałek będę wiedziała więcej wtedy dam znać. Ciężko mi informować wszystkich o drobnych porażkach. Trzymajcie za nas proszę kciuki, bo bardzo tego potrzebujemy.
Ice41
Dziewczyny, co to może być. Miałam transfer przed godz. 14, od owulacji boli mnie brzuch jak na okres, a teraz mam jakieś plamienie, a to przecież za wcześnie na plamienie implantacyjne
I właśnie przyszły wyniki - progesteron 9,9 a TSH 2,29
Nelka85
Ja miałam plamienia po transferze, na drugi dzień było okDziewczyny, co to może być. Miałam transfer przed godz. 14, od owulacji boli mnie brzuch jak na okres, a teraz mam jakieś plamienie, a to przecież za wcześnie na plamienie implantacyjne
Ice41
To jestem ciut spokojniejsza. DziękujęJa miałam plamienia po transferze, na drugi dzień było ok
Artemida90
może podrażnienie od wziernika?Dziewczyny, co to może być. Miałam transfer przed godz. 14, od owulacji boli mnie brzuch jak na okres, a teraz mam jakieś plamienie, a to przecież za wcześnie na plamienie implantacyjne
reklama
mala_Mi 80
Trzymam mocno bo doskonale wiem jaki to ogromny stresCos tam wiadomo, ale szału nie ma, więc nie chcę jeszcze pisać, jutro lub w poniedziałek będę wiedziała więcej wtedy dam znać. Ciężko mi informować wszystkich o drobnych porażkach. Trzymajcie za nas proszę kciuki, bo bardzo tego potrzebujemy.
Podziel się: