Tak niski estradiol nie jest zbyt dobrynie jestem lekarzem ale dla mnie hormony wyglądają Ok zrób sikanca i będziesz wiedziała na czym stoisz. Najważniejsze ze beta ruszyła trzymam kciuki
reklama
Serduszkowelove
Fanka BB :)
Wiem, czekam na telefon od lekarza, bo jak zobaczył betę to od razu zapytał o estradiol, a w laboratorium proga I estradiol wysyłają...dzisiaj dostałam wyniki, progesteron wysoko a estradiol porażka, jak się nie uda to następny robie cykl sztuczny, bo może mój organizm nie wytwarza hormonów na odpowiednim poziomie i może zachodziłam w ciążę naturalnie a byl problem z implantacja z niedoboru hormonów tak na chłopski rozum myślę, bo nie zagłębiam się za bardzo w to. A Ty kochana miałaś udany transfer na sztucznym czy naturalnym?Tak niski estradiol nie jest zbyt dobry
U mnie akurat naturalny, ale po transferze wspomagany estrogenamiWiem, czekam na telefon od lekarza, bo jak zobaczył betę to od razu zapytał o estradiol, a w laboratorium proga I estradiol wysyłają...dzisiaj dostałam wyniki, progesteron wysoko a estradiol porażka, jak się nie uda to następny robie cykl sztuczny, bo może mój organizm nie wytwarza hormonów na odpowiednim poziomie i może zachodziłam w ciążę naturalnie a byl problem z implantacja z niedoboru hormonów tak na chłopski rozum myślę, bo nie zagłębiam się za bardzo w to. A Ty kochana miałaś udany transfer na sztucznym czy naturalnym?
nadziejaprzedewszystkim
No i kolejne głupie pytanie - no bo jak mam wziąć luteinę i estrofem normalnie wg rozpiski, to czy wtedy wyniki będą wiarygodne? Biorę je o 8, a o 10 mam robić badania, a transfer o 12.20. Normalnie już wiem, że Bóg sobie mózg zabrał na najbliższy okres.
Serduszkowelove
U mnie estradiol był piękny 5dpt 280 i nic nie zapowiadało spadku do 40U mnie akurat naturalny, ale po transferze wspomagany estrogenami
kostka123
Powodzenia i trzymam kciukiWitajcie!
Dziś mam 11 dpt. Czy mogę Was dziś prosić o trzymanie kciuków? Po pracy jadę oddać trochę krwi. Wyniki bety późnym popołudniem.
Strasznie się denerwuję
mala_Mi 80
Hej. Do immunofenotypu potrzebna jest czasami też świeża morfologia ale do oceny cytokin nie potrzeba.Cześć laseczki przepraszam za zamieszanie, z nikim nie zadarłam no i z Ananasowa93 też nie mam na pieńku weszłam na forum z kompa i jakiegoś babola złapał bo się nie mogłam zalogować i się coś wysłało nawet o tym nie wiedziałam, dopiero jak napisałyście.
Mam pytanko odnośnie badania cytokin tego szukałam, czy to robi się w konkretnym dniu cyklu? Właśnie się przygotowuję do tego, klinika chce 500zl więc nie chciałabym musieć tego powtarzać. A czy przedtem trzeba też standardową morfologię krwi zrobić?
Mi powiedziano, że dzień nie ma znaczenia ale robiłam w drugiej połowie cyklu.
Coffe18
Pomóżcie proszę to rozszyfrować …
Zrobiłam pakiet na trombofilie …
Mam wykryte 2 mutacje tak ?
Co one oznaczają ? Póki co nie chce wpisywać nic w Google . Wysłałam wyniki tylko mojej Pani gin No i teraz wam pisze … wiem ze niektóre z was jakieś mutacje miały … ale czy akurat te ? I o czym one świadczą ? Będę musiała brać jakieś leki ? Chce mi się wyć ….
Co one oznaczają ? Póki co nie chce wpisywać nic w Google . Wysłałam wyniki tylko mojej Pani gin No i teraz wam pisze … wiem ze niektóre z was jakieś mutacje miały … ale czy akurat te ? I o czym one świadczą ? Będę musiała brać jakieś leki ? Chce mi się wyć ….
Rzeczywiście miałaś bardzo ładny, a teraz taki spadek hmmU mnie estradiol był piękny 5dpt 280 i nic nie zapowiadało spadku do 40
Mi lekarz mówił, że rosnącą beta popędza wzrost progesteronu i estradiolu. U mnie mimo rosnącej bety estradiol był na podobnym poziomie dlatego dodał mi sztuczny
reklama
Ja jestem homozygotyczna na Pai1. Nic strasznego, biorę heparyne. A MTHFR jest chyba jeszcze łagodniejsza z tego co kojarzę.Pomóżcie proszę to rozszyfrować …
Zobacz załącznik 1434666
A nie miałaś badanego anxa5?
Podziel się: