reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

♡♡♡ Panie położne powiedziały, że ta druga weryfikacja jest bardziej dla lekarza, niż dla mnie i 18.08 będzie decydujaca beta, najwazniejsza , mogly mi tego nie mówić 😅 ja sobie zdaję sprawę że dzisiaj ta beta może być niska albo nie być jej w ogóle , ale teraz do 18 kolejny stres no nie 😅😅😅 podziwiam Was , teraz wiem jaki to jest stres ! ♡
✊✊✊

reklama
Ojjjj ♡♡♡ Nie mogę znaleźć sobie miejsca, już chcę wiedzieć, czy w jedną czy w drugą stronę 😁😁😁 🥲
Jak ja Cie rozumiem 😉😁
Nie korciło Cie ani nie robilas testu ?
Ja codziennie od 4dpt robiłam przez kolejny 3 dni hihi 🙈🙉🤣
Do 10 tygodnia ciąży miałam chyba z 7 wizyt tak świrowałam 🤣 ( mam lekarke ktora mnie prowadzi od lat i pracuje tez w szpitalu wiec potrafiłam być u niej 2 razy w ciągu tygodnia na dyżurze żeby mi dzidziulka sprawdzała)

Teraz sobie mowie ze jak się uda to odpuszczam i podejdę na luzie ✊ ale jak bedzie to się dopiero okaże...

Dawaj znać obrazu jak będziesz miała wyniki 👌

Jak ja Cie rozumiem 😉😁
Nie korciło Cie ani nie robilas testu ?
Ja codziennie od 4dpt robiłam przez kolejny 3 dni hihi 🙈🙉🤣
Do 10 tygodnia ciąży miałam chyba z 7 wizyt tak świrowałam 🤣 ( mam lekarke ktora mnie prowadzi od lat i pracuje tez w szpitalu wiec potrafiłam być u niej 2 razy w ciągu tygodnia na dyżurze żeby mi dzidziulka sprawdzała)

Teraz sobie mowie ze jak się uda to odpuszczam i podejdę na luzie ✊ ale jak bedzie to się dopiero okaże...

Dawaj znać obrazu jak będziesz miała wyniki 👌
Progesteron 9, spadł
... beta 0.2 , estradiol 300, czekam na telefon od doktor ale raczej nie ma co się łudzić , dzisiaj 5dpt 5 dniowej blastki 5.1.2 , ale trzymam się :) zobaczymy co powie doktor , dziękuję kochane ♡♡♡

Progesteron 9, spadł
... beta 0.2 , estradiol 300, czekam na telefon od doktor ale raczej nie ma co się łudzić , dzisiaj 5dpt 5 dniowej blastki 5.1.2 , ale trzymam się :) zobaczymy co powie doktor , dziękuję kochane ♡♡♡
0.2 to raczej nie ma szans...
Głowa do góry, macie jeszcze ❄️❄️
A miałaś teraz przy transferze klej embrioglue?

0.2 to raczej nie ma szans...
Głowa do góry, macie jeszcze ❄️❄️
A miałaś teraz przy transferze klej embrioglue?
Właśnie chciałam podejść na naturalnym i bez niczego :) te skurcze zaraz po transferze właśnie pewnie były niekorzystne, teraz porozmawiam jak zapobiec temu i mam jeszcze 2 kochane śnieżynki, nie poddaje się i walczę dalej ! ♡

Właśnie chciałam podejść na naturalnym i bez niczego :) te skurcze zaraz po transferze właśnie pewnie były niekorzystne, teraz porozmawiam jak zapobiec temu i mam jeszcze 2 kochane śnieżynki, nie poddaje się i walczę dalej ! ♡
A miałaś robiony test uma? Moze warto rozważyć atosiban przed transferem? On zapobiega/zmniejsza kurczliwosc macicy.

reklama
Slyszalam o tym Zaraz Pani dr będzie dzwonić i zgodzę się na wszystkie badania jakie zaleci :) może dziewczyny Wy coś byście jeszcze mi doradziły oprócz immunologii, narazie nie chce jej ruszać.
Przykro mi bardzo ale masz jeszcze 2 śnieżynki.
Ja bym poprosiła o receptę na relanium do następnego transferu. I może test Uma jeśli masz problem ze skurczami

Do góry