Cudowny wynik. A ile zapladnialiscie?
reklama
Coffe18
Fanka BB :)
Piekny wynik gratulacje
Będziecie badac ?
Deess.
wiesz co , zastanawiałam się nad tym , ale chyba nie. Robiłam ostatnio cały panel nieplodnosciowy z mutacjami , kariotypy nasze są okej , maz robił pakiet nasienia i fragmentację . U mnie to problem z jajowodami . Embiolog mówiła, ze wszystko jest okej jeszcze 5 razy pytałam z tego stresu mówiła ze bardzo dobra morfologia 4AA , 4 AB , 3BB a reszty nie pamietam tylko te zapisałam dokumenty odbiorę w klinice to będę wiedziała co i jak bo przez telefon to emocje mega , czekam za mailem z terminem wizyty i zobaczymy co dalej i kiedy transferPiekny wynik gratulacje
Będziecie badac ?
Deess.
19 pobranych 7 było dojrzałych i te zostały. zapłodnioneCudowny wynik. A ile zapladnialiscie?
Deess.
gratulacjeJuż po wizycie z malenstwem wszytko okej serce wali jak dzwon8 +1wiec odetchnęłam trochę z ulgą bo strasznie się bałam
Joaaanna33
Zaciekawiona BB
Hej kochane, dawno mnie nie było.
Mam pytanie o badania immunologiczne. Kto wykonywał i napisze dokładnie jakie wykonywał. Mi doktor zalecił pełną immunologię ale zastanawiam się czy to wogóle ma sens. Przeciez zapłacę za to ponad 5 tysięcy. Dodam ze mam jedno dziecko z invitro a teraz poroniłam
Mam pytanie o badania immunologiczne. Kto wykonywał i napisze dokładnie jakie wykonywał. Mi doktor zalecił pełną immunologię ale zastanawiam się czy to wogóle ma sens. Przeciez zapłacę za to ponad 5 tysięcy. Dodam ze mam jedno dziecko z invitro a teraz poroniłam
Serduszkowelove
Jesteśmy już z naszą śnieżynką po, bardzo mnie boli brzuch, wzięłam już 2 nospy , w sobotę dowiem się czy się udało, ja czuję że tak, pozdrawiam ♡♡♡
Edit.
@Marta3130 @Deess. Gratulacje kochane , widzę że same dobre wieści, oby było pieknie ! ♡
Edit.
@Marta3130 @Deess. Gratulacje kochane , widzę że same dobre wieści, oby było pieknie ! ♡
reklama
Coffe18
Supeeeer ojjjj wrzesień pazdziernik coś czuje ze będzie dużo transferówwiesz co , zastanawiałam się nad tym , ale chyba nie. Robiłam ostatnio cały panel nieplodnosciowy z mutacjami , kariotypy nasze są okej , maz robił pakiet nasienia i fragmentację . U mnie to problem z jajowodami . Embiolog mówiła, ze wszystko jest okej jeszcze 5 razy pytałam z tego stresu mówiła ze bardzo dobra morfologia 4AA , 4 AB , 3BB a reszty nie pamietam tylko te zapisałam dokumenty odbiorę w klinice to będę wiedziała co i jak bo przez telefon to emocje mega , czekam za mailem z terminem wizyty i zobaczymy co dalej i kiedy transfer
No my tez mamy wszystkie badania ok .
Nie znam dokladnie twojego problemu z jajowodami ale pewnie podobnie jak u mnie - ja mam zupełnie niedrożne stad in vitro .
Trzymam mocno kciuki i dawaj znać jak będziesz wiedziala co dalej
Podziel się: