Coffe18
Fanka BB :)
Piękne info oby tak dalejJuż po wizycie z malenstwem wszytko okej serce wali jak dzwon8 +1wiec odetchnęłam trochę z ulgą bo strasznie się bałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękne info oby tak dalejJuż po wizycie z malenstwem wszytko okej serce wali jak dzwon8 +1wiec odetchnęłam trochę z ulgą bo strasznie się bałam
Super zobaczysz ze na długo będziesz pamiętać ta datę ❤Jesteśmy już z naszą śnieżynką po, bardzo mnie boli brzuch, wzięłam już 2 nospy , w sobotę dowiem się czy się udało, ja czuję że tak, pozdrawiam ♡♡♡
Edit.
@Marta3130 @Deess. Gratulacje kochane , widzę że same dobre wieści, oby było pieknie ! ♡
ja miałam 2x ciąże pozamaciczna z tego jeden jajowod usunięty a drugi niby uratowany ale byle jaki . a wy badacie ?Supeeeer ojjjj wrzesień pazdziernik coś czuje ze będzie dużo transferów
No my tez mamy wszystkie badania ok .
Nie znam dokladnie twojego problemu z jajowodami ale pewnie podobnie jak u mnie - ja mam zupełnie niedrożne stad in vitro .
Trzymam mocno kciuki i dawaj znać jak będziesz wiedziala co dalej
A jak się czujesz ? To najważniejsze! ♡ organizm potrzebuje czasem dojść do siebie i nic nie rób na siłę one już na Ciebie czekają trzymam kciukija miałam 2x ciąże pozamaciczna z tego jeden jajowod usunięty a drugi niby uratowany ale byle jaki . a wy badacie ?
w środę jadę na wizytę po punkcji zobaczyć czy hormony i estradiol spada , nie wiem czy w tym cyklu będę mieć transfer jak już to podejrzewam wrzesień zobaczymy co powie
czuje się dobrze już doszłam do siebie a od dzisiaj boli mnie brzuch jak na miesiączkę już w sumie tydzień po punkcji to sie zbliża @A jak się czujesz ? To najważniejsze! ♡ organizm potrzebuje czasem dojść do siebie i nic nie rób na siłę one już na Ciebie czekają trzymam kciuki
a ty jak po transferze ?A jak się czujesz ? To najważniejsze! ♡ organizm potrzebuje czasem dojść do siebie i nic nie rób na siłę one już na Ciebie czekają trzymam kciuki
Brzuch mocno bolał, ale teraz się uspokoił, chce mi się spać, za dużo emocji jak na jeden dzień!a ty jak po transferze ?
o to napewno odpoczywajBrzuch mocno bolał, ale teraz się uspokoił, chce mi się spać, za dużo emocji jak na jeden dzień!
Śpij i odpoczywaj jak najwięcejBrzuch mocno bolał, ale teraz się uspokoił, chce mi się spać, za dużo emocji jak na jeden dzień!