reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jesteśmy już z naszą śnieżynką po, bardzo mnie boli brzuch, wzięłam już 2 nospy , w sobotę dowiem się czy się udało, ja czuję że tak, pozdrawiam ♡♡♡
Edit.
@Marta3130 @Deess. Gratulacje kochane , widzę że same dobre wieści, oby było pieknie ! ♡
Super 😍 zobaczysz ze na długo będziesz pamiętać ta datę 💪💪💪👌

Supeeeer 🥰 ojjjj wrzesień pazdziernik coś czuje ze będzie dużo transferów 🥰🥰🥰

No my tez mamy wszystkie badania ok .
Nie znam dokladnie twojego problemu z jajowodami ale pewnie podobnie jak u mnie - ja mam zupełnie niedrożne stad in vitro .

Trzymam mocno kciuki i dawaj znać jak będziesz wiedziala co dalej 🥰😘
ja miałam 2x ciąże pozamaciczna z tego jeden jajowod usunięty a drugi niby uratowany ale byle jaki . a wy badacie ?
w środę jadę na wizytę po punkcji zobaczyć czy hormony i estradiol spada , nie wiem czy w tym cyklu będę mieć transfer jak już to podejrzewam wrzesień 🤔zobaczymy co powie ☺️

Właśnie dostałam wyniki 270 estradiol , 15 progesteronu, w sobotę kolejne, myślę że doktor nie wprowadzi żadnych lekow , jak myślicie? Lecę na cyklu naturalnym

ja miałam 2x ciąże pozamaciczna z tego jeden jajowod usunięty a drugi niby uratowany ale byle jaki . a wy badacie ?
w środę jadę na wizytę po punkcji zobaczyć czy hormony i estradiol spada , nie wiem czy w tym cyklu będę mieć transfer jak już to podejrzewam wrzesień 🤔zobaczymy co powie ☺️
A jak się czujesz ? To najważniejsze! ♡ organizm potrzebuje czasem dojść do siebie i nic nie rób na siłę 😘😘 one już na Ciebie czekają trzymam kciuki ✊

reklama
Do góry