reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja mam podobnie jak @katharina203 od 3dc estrofen 3x1 w piątek następny tj. 13 dzień cyklu kontrola Endo z wynikami proga i estriadolu ( miałam się zgłosić między 11 a 13 DC a że w przyszłym tygodniu mam nocki , mój lekarz nie przyjmuje w czwartki to wypadło na 13dc ) i wtedy decyzja kiedy włączymy progesteron i kiedy transfer . Mam nadzieję że już w piątek będzie włączony i transfer wtorek środa tj 17-18 dc ( 16-17 sierpnia ) a moja rocznica ślubu wypada dzień bądź dwa po transferze. Moim marzeniem jest żeby się teraz udało , byłby to cudowny prezent na rocznicę dla nas obojga 😍😍 Abym tylko się nie zawiodła 🙏🙏🙏
Hehehe my wczoraj mieliśmy rocznicę, owulacja dzisiaj się zaczyna , więc jak transfer się uda to będziemy się śmiać ze na rocznicę taki prezencik, więc tego Nam życzę!!!! ♡ trzymam mocno kciuki za grube endometrium ! ♡

reklama
Hehehe my wczoraj mieliśmy rocznicę, owulacja dzisiaj się zaczyna , więc jak transfer się uda to będziemy się śmiać ze na rocznicę taki prezencik, więc tego Nam życzę!!!! ♡ trzymam mocno kciuki za grube endometrium ! ♡
Ja również trzymam za powodzenie , niech wszystko pójdzie po twojej myśli ✊✊✊❤️❤️❤️ i wszystkiego najpiękniejszego z okazji rocznicy , duzooo miłości i aby prezencik się udał ✊✊✊✊❤️❤️❤️❤️😘😘

Cześć, też mam syndrom białego fartucha, ale tylko w kwestii ciśnienia. Mam to naprawdę stwierdzone w diagnozie od kardiologa :-D Jak będzie w ciąży, zobaczymy jeśli...
A co do transferu - nie mieszkam w Polsce, ale wiem, że jeśli trzeba to transfer wykonywany jest nawet w całkowitej narkozie. Możliwy jest też w hipnozie. A na spinanie się - może spróbujesz akupunktury albo fizjoterapii...?

Wiem, że zabrzmi to okrutnie, ale... Nie mam czasu ;)
A tak na poważnie, akupunktura brzmi strasznie, fizjoterapia... Hmmm... Nie pomyślałam nawet. Ale mam przeczucie, że reagowałabym tak samo, jak na lekarza.

Wiem, że zabrzmi to okrutnie, ale... Nie mam czasu ;)
A tak na poważnie, akupunktura brzmi strasznie, fizjoterapia... Hmmm... Nie pomyślałam nawet. Ale mam przeczucie, że reagowałabym tak samo, jak na lekarza.
hmmm to coś czuje ze musiałabyś rodzic w pełnej narkozie jak tak wszystkiego co z lekarzami związane Cię stresuje i się boisz.

Ja mam podobnie jak @katharina203 od 3dc estrofen 3x1 w piątek następny tj. 13 dzień cyklu kontrola Endo z wynikami proga i estriadolu ( miałam się zgłosić między 11 a 13 DC a że w przyszłym tygodniu mam nocki , mój lekarz nie przyjmuje w czwartki to wypadło na 13dc ) i wtedy decyzja kiedy włączymy progesteron i kiedy transfer . Mam nadzieję że już w piątek będzie włączony i transfer wtorek środa tj 17-18 dc ( 16-17 sierpnia ) a moja rocznica ślubu wypada dzień bądź dwa po transferze. Moim marzeniem jest żeby się teraz udało , byłby to cudowny prezent na rocznicę dla nas obojga 😍😍 Abym tylko się nie zawiodła 🙏🙏🙏

Ja mam mieć 2x dziennie. Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi.

reklama
hmmm to coś czuje ze musiałabyś rodzic w pełnej narkozie jak tak wszystkiego co z lekarzami związane Cię stresuje i się boisz.

Coś w tym jest. Na cesarce nic nie ogarniałam. Fakt, że było dodatkowego stresu - termin miałam na tydzień później, kontrola KTG kazała natychmiast jechać na cesarkę. Kobieta próbowała się wbić ze znieczuleniem, coś do mnie mówiła, a ja kompletnie na nic nie reagowałam. Totalnie. Aż na mnie krzyknęła. Dodam, że w innych sytuacjach jestem rozsądnym człowiekiem i niczego się nie boje ;)

Do góry