przepraszam wgl brak pytan do siebiechodziło o to po ilu dniach od wdrożenia progesteronu był transfer - 5dni = 120h
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
pociazowy mózg?przepraszam wgl brak pytan do siebie
eij
Ja do 16u mnie jak już zaczęłam to też już pchałam do 12 tc hahahah
myślałam że po ciąży będzie lepiej jest coraz gorzej hahahahahpociazowy mózg?
Ale słodkie zdjęcie SkarbeczkiJa do 16
eij
Aaaa. Ok. Blondynkachodziło o to po ilu dniach od wdrożenia progesteronu był transfer - 5dni = 120h
eij
U mnie napewno kurde kiedy to minie bo czasami ciężko mi mentalnie samej ze sobąpociazowy mózg?
eij
Ja też miałam taką nadzieję. Mówię sobie, dobra jesteś w ciąży podwójnej, brzuch rośnie, uciska wszystko co możliwe, mózg niedotleniony. Urodzisz i wszystko wróci do normy, otóż niemyślałam że po ciąży będzie lepiej jest coraz gorzej hahahahah
Serduszkowelove
Mam taką cichą nadzieję, ale nic nie zrobię, dzisiaj płakałam strasznie , jestem już tym wszystkim zmęczona, nie mam na to siły czasamiO nie! To oby jutro też nie pękł, bo wtedy transfer wychodzi na niedzielę
reklama
Ice41
Pytam, bo nie wiem. Mówiłam mojemu lekarzowi, że jak mi się cykl skróci o 1 lub 2 dni to transfer wypadnie w niedzielę albo Boże ciało. Pytałam czy można wtedy wcześniej dać Ovitrelle na naturalnym, żeby pęcherzyk pękł. Powiedział, że później będziemy się martwić. Wkurza mnie jego podejście. Czy ktoś tak miał - Ovitrelle, żeby transfer nie wypadł w dzień wolny od pracy?Mam taką cichą nadzieję, ale nic nie zrobię, dzisiaj płakałam strasznie , jestem już tym wszystkim zmęczona, nie mam na to siły czasami
Podziel się: