reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny nienawidze progesteronu! Zawsze mam z nim problem. Jestem teraz przed transferem. Biorę luteinę dopochwowo 3x2 i mam tylko 6ng/ml. Ile wy miałyście przed transferem :(:(:(

Lh 8, estradiol 250 coś takiego i progesteron 0.2 , mniej więcej takie i to był 9dc w sobotę, idź idź, dziwię się ze nie pilnują tego Twoi lekarze :(
Czyli dzisiaj miałaś wyniki z 11 dc? Ja do tej pory miałam zlecone raz badania w poprzednim cyklu - progesteron, jak mu pęcherzyk znikł i się okazało że już dawno po owulacji byłam. Chciałabym zmienić lekarza, ale chcę mieć już ten transfer i boję się , że jak kolejny będzie mnie tak 3 cykle obserwował to się wykończę psychicznie.

reklama
W dniu transferu ponad 30.
Obecny udany miałam z progesteronem 13 w dniu transferu- cykl naturalny.
Miałam też przy poprzednim transferze na cyklu sztucznym 3dpt progesteron 6 i też doszło do implantacji. Pewnie w dniu transferu był nawet niższy. @katharina203 niski progesteron nie przekreśla szans. Przy żadnym transferze nie miałam 30 w dniu transferu a jednak za każdym razem była implantacja.

Do góry