reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie biorę nic, mam swoje naturalne owulacje i dobre endometrium, organizm na szczęście nie zrobił mi niespodzianki i narazie wszystko działa jak powinno ☺ ja wiem ze to wydaje się wieczne, ja w czerwcu punkcja i dopiero transfer , bo jeszcze badaliśmy zarodki I wszystko się przeciągało.... już niedługo kochana ❤
ja 2 punkcje w maju 2021, kolejna w listopadzie 2021 a transfer dopiero 13 stycznia 2022. Badanie zarodkow niecałe 4 tyg chyba trwało

reklama
Kochana ja pierwsza punkcje miałam w czerwcu , dokładnie tydzień przed urodzinami a transfer miałam dokładnie 12 września.... I nie badałam zarodków, po prostu mój organizm tak długo dochodził do siebie po pierwszej stymulacji która była dla mnie najgorsza ... Serioo parę dni przed punkcja czułam się jak wielka mydlana bańka która zaraz ma pęknąć...
Ojjj przykro mi :( ja czułam się super, ta stymulacja na dobre mi wyszła bo i schudlam i cera była super, może mój doszedł tak szybko bo mialam małe dawki stymulacji? Nie wiem , ale to już nieważne, przeszłość, teraz czekam już na jutro ❤❤❤

Nie biorę nic, mam swoje naturalne owulacje i dobre endometrium, organizm na szczęście nie zrobił mi niespodzianki i narazie wszystko działa jak powinno ☺ ja wiem ze to wydaje się wieczne, ja w czerwcu punkcja i dopiero transfer , bo jeszcze badaliśmy zarodki I wszystko się przeciągało.... już niedługo kochana ❤
No ja też mam swoje owulacje i jestem już zmęczona tymi zastrzykami mam nadzieję, że też już nic nie będę musiała brac ,ale pewności nie mam ,bo mam się pokazać 1 dnia cyklu. Transferujesz 1 zarodek czy 2?

A dlaczego miałaś aż 2 punkcje w miesiącu?? :O
zbieraliśmy zarodki do badań. A mialam niska rezerwę bo w okolicy 1.05-1.20. I dr chciala zrobić stymulacje po stymulacji. Ze niby szybciej nazbieramy komorki i to lepszej jakości. Koniec końców szalu nie było. Bo z tych 2 punkcji mialam 3 komorki i w efekcie 1 zarodek i po pdg bardzo chory.

A ja w tą słoneczna chodź ciut zimna niedzielę Melduje że u mnie o jeden dzień spóźniona ale przyszła małpa 🐒🐒😍😍 więc zaczynamy przygotowania do transferu ( bojku ostatni transfer miałam w lutym , już zapomniałam jak to jest 🤣🤣🤣🙈) w piątek 12.08 najprawdopodobniej kontrola( jutro będę się rejestrować ) , 13 wlew z accofilu i transfer we wtorek 16 sierpnia 😍😍 już się doczekać nie mogę 😍 niech te dwa tygodnie szybko zleca 🙏🙏 niech to będzie w końcu szczęśliwy transfer ✊✊🙏🙏🙏🙏
Cudownej niedzieli wam życzę 😘😘❤️

No ja też mam swoje owulacje i jestem już zmęczona tymi zastrzykami mam nadzieję, że też już nic nie będę musiała brac ,ale pewności nie mam ,bo mam się pokazać 1 dnia cyklu. Transferujesz 1 zarodek czy 2?
Nie, zabieramy jednego, jutro się dowiemy kiedy dokładnie 😊 aaa i jeśli masz swoje owulacje porozmawiaj z lekarzem , Pani dr spojrzała się w wizyty kilka miesięcy w tył i sama stwierdziła, że nie daje estrofemu jednak 😊 cykl naturalny to dużo większe koszty ale moim zdaniem warto spróbować bez leków, bo jak się uda to przynajmniej w ciąży nie musisz brać 😊

A ja w tą słoneczna chodź ciut zimna niedzielę Melduje że u mnie o jeden dzień spóźniona ale przyszła małpa 🐒🐒😍😍 więc zaczynamy przygotowania do transferu ( bojku ostatni transfer miałam w lutym , już zapomniałam jak to jest 🤣🤣🤣🙈) w piątek 12.08 najprawdopodobniej kontrola( jutro będę się rejestrować ) , 13 wlew z accofilu i transfer we wtorek 16 sierpnia 😍😍 już się doczekać nie mogę 😍 niech te dwa tygodnie szybko zleca 🙏🙏 niech to będzie w końcu szczęśliwy transfer ✊✊🙏🙏🙏🙏
Cudownej niedzieli wam życzę 😘😘❤️
I tego Tobie życzę, jesteś bardzo silna i dzielna, ja czuję że się uda, mam takie przeczucie że wszystkim się uda , buziaki , milej niedzieli 😘😘😘

reklama
Do góry