reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie pamiętam dokładnie, ale niezbyt długo, ale nie więcej raczej niż godzinę, bo to było max 30 minut od wybudzenia. Trochę mi się kręciło w głowie po i potem w domu pół dnia przespałam. Ogólnie to był najlżejszy z moich zabiegów i operacji, więc w sumie byłam zdziwiona tymi dolegliwościami ;) także nie wiem, co planujesz, ale po pewnie przyda się odrobinę odpoczynku :)
właśnie nie planuje nic , jestem po prostu ciekawa , mam ok 1,5h do kliniki a miałam 2x laparoskopię i raz wymiotowałam , wiec zastanawiam się jak dam radę w drodze powrotnej do domu 🤔

reklama
jeszcze jedno pytanko Gonapeptyl mam dziś zastrzyk zrobić w sumie 2 ampułki czyli dwa zastrzyki na raz to normalne ? 🙈

Ja dzisiaj odebrałam wyniki krwi, bo wczoraj pecherzyk miał 15mm , lh 8, estradiol 250 i prog 0.18 tak więc czuje ze owulka będzie jutro lub poniedziałek bo testy już wychodzą prawie pozytywne ♡♡♡ wtedy transfer w następnym tygodniu, w poniedziałek się dowiem kiedy ! Okres powinien się pojawić w ciągu 10 dni po punkcji , ale jak tak się czeka to zawsze się spóźnia hihi będą piękne blastki zobaczysz ! ♡
Znając życie pewnie się spóźni😉A bierzesz jakieś leki do transferu ? Testy pozytywne chyba wychodzą jakieś 48 h przed owulacją ,więc jakoś Ci tak wypadnie. To fajnie To transfer szykuje się już nie długo. U mnie jak dobrze pójdzie to pewnie będzie gdzieś w połowie sierpnia albo pod koniec

Znając życie pewnie się spóźni😉A bierzesz jakieś leki do transferu ? Testy pozytywne chyba wychodzą jakieś 48 h przed owulacją ,więc jakoś Ci tak wypadnie. To fajnie To transfer szykuje się już nie długo. U mnie jak dobrze pójdzie to pewnie będzie gdzieś w połowie sierpnia albo pod koniec
O to tak jak u mnie 😍😍 na szczęście moje dziś @ nie przyszła więc u mnie najprawdopodobniej 16 sierpnia transfer oczywiście zależy od tego czy przyjdzie jutro ... Już się czuje tak jak by @ miała zaraz przyjść ale za dużo emocji miałam teraz .... Szczególnie z wynikami Allo mrl więc od razu wiedziałam że się spóźni ...

Nie biorę nic, mam swoje naturalne owulacje i dobre endometrium, organizm na szczęście nie zrobił mi niespodzianki i narazie wszystko działa jak powinno ☺ ja wiem ze to wydaje się wieczne, ja w czerwcu punkcja i dopiero transfer , bo jeszcze badaliśmy zarodki I wszystko się przeciągało.... już niedługo kochana ❤

reklama
Nie biorę nic, mam swoje naturalne owulacje i dobre endometrium, organizm na szczęście nie zrobił mi niespodzianki i narazie wszystko działa jak powinno ☺ ja wiem ze to wydaje się wieczne, ja w czerwcu punkcja i dopiero transfer , bo jeszcze badaliśmy zarodki I wszystko się przeciągało.... już niedługo kochana ❤
Kochana ja pierwsza punkcje miałam w czerwcu , dokładnie tydzień przed urodzinami a transfer miałam dokładnie 12 września.... I nie badałam zarodków, po prostu mój organizm tak długo dochodził do siebie po pierwszej stymulacji która była dla mnie najgorsza ... Serioo parę dni przed punkcja czułam się jak wielka mydlana bańka która zaraz ma pęknąć...

Do góry