reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gotadora, w Invikcie może i większej ilości osób się udaje, bo to przecież wielka fabryka, gdzie pacjent jest anonimowym pionkiem, któremu odbiera się nie tylko, czas i pieniądze, ale również Z D R O W I E.
I zamiast pomóc, to jeszcze szkodzą. A ponoć Primum non nocere.

Lili bardzo mi przykro :-(

Martaczi ja polecam dr Szcz dzięki niej mam bliźniaki, mi polecała ją Elcia - ma również bliźniaki. Zajmowała się mną bardzo życzliwie, nie byłam traktowana jak pionek, znała moją historię od pierwszego razu, zdarzały mi się nawet godzinne wizyty, nie było opóźnień przez dr, moje ostatnie wizyty miały opóźnienia ponieważ laboratorium długo robiło wyniki. Transfer robił mi prof, którego również wiele dziewczyn poleca i ja go rownież mile wspominam.

Lili - nie wiem co powiedzieć, normalnie mnie zatkało, tak ci kibicowałam i trzymałam kciuki z całej siły. Byłam pewna, że chociaz jeden maluszek zostanie z Tobą. To niesprawiedliwe. Trzymaj się, jestem z Tobą myślami.

lili brak mi słów bardzo mi przykro:-(

gotadora dziękuję!

lawendowy
widzę, że masz inne zdanie chętnie je poznam każdy ma prawo do swojego po to jest to forum strasznie żałuję, że nie poszukałam Was wcześniej żeby się doradzić!
jeszcze mam jedno pytanie ty masz kota czy kotkę? wiesz ile trwają ruje?
ja się opiekuję kotką wuja który jest w szpitalu i jestem załamana :szok: wydaje mi się że mam płaczącego niemowlaka w pokoju :-D
asiex ilu dniowe miałaś zarodki?widzę, że mrozaczki. na pewno były w dobrej kondycji trzymam kciuki :-) jak się czujesz?

reklama
Lili - bardzo mi przykro, to wszystko sie niesprawiedliwe. Co jest nie tak skoro sie zagniezdzily beta rosła i nagle koniec?

dziewczyny ja jutro w provicie u Grettki mam endometrial scratching i bardzo sie boje ze bedzie bolec: pielegniarka powiedziala ze moze bolec:(( juz na sama mysl mam dreszcze jak ja to wytrzymam:( nie mozna zazadac znieczulenia jakiegos?? ponoc trwa to chwile ale jak tak na zywca bede mi cos tam skrobac?? o jezu

Do góry