reklama
lili ściskam gorąco....tak mi przykro.
Dziewczyny a co myślicie o tych testach ## TESTY CIĄŻOWE test ciążowy HCG najczulsze ## (3180472239) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dziewczyny a co myślicie o tych testach ## TESTY CIĄŻOWE test ciążowy HCG najczulsze ## (3180472239) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
martaczi
Fanka BB :)
asiex powiem Ci szczerze, że też sie o to martwię maiłam takie same jak Ty ale z 14 komórek jajowych tylko te dwa zarodki transferowane były 4 komórkowe reszta to w ogóle słabizna! są tutaj dziewczyny które miły podane 2-dniowe 8 kom i się nie udało są też takie które miały podane 4 kom a się udało więc nie ma reguły nie wiem od czego to zależy mam nadzieję że będzie dobrze trzymam kciuki
martaczi
Asia beta hcg z krwi jest najlepsza a sikańca za niedługo zrobisz na pamiątkę do ramki przypuszczam że to piękny widok II kresek tego Ci życzę!!!
Jestem załamana, mam dziś mega doła. Dzwoniłam do kliniki miał dziś być wynik z posiewu, nie ma. Okazuje się, że na wynik mam czekać 7 dni roboczych, a wcześniej mówili 3 dni! Chyba nie załapię się w tym cyklu na endometrium i moje crio przesunie się o miesiąc. Dla mnie to wieczność. Mam dziś zły dzień :-(
U
Usunięty2
Gość
Jestem załamana, mam dziś mega doła. Dzwoniłam do kliniki miał dziś być wynik z posiewu, nie ma. Okazuje się, że na wynik mam czekać 7 dni roboczych, a wcześniej mówili 3 dni! Chyba nie załapię się w tym cyklu na endometrium i moje crio przesunie się o miesiąc. Dla mnie to wieczność. Mam dziś zły dzień :-(
Lilia nie rozumiem na jakie endometrium sie nie zalapiesz?? ja przed crio nie robilam zadnych posiewow nikt mi nic nie kazal...juztro mam u grettki endometrial scratching strasznie sie boje ale posiewow mi nie kazali robic jakie Ty mialas wskazanie do tego?
reklama
martaczi
oletka czekamy!!!
lilia ehh zawsze coś bądź dobrej myśli &&&
lilia ehh zawsze coś bądź dobrej myśli &&&
Podziel się: