kostka123
Fanka BB :)
Dlatego, ze organizm jest trochę przestymulowany od wszystkich lekówA dlaczego ?
Mój lekarz prowadzący nawet by nie pozwolił jakbym bardzo chciała od razu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego, ze organizm jest trochę przestymulowany od wszystkich lekówA dlaczego ?
no jeeeestMam wyniki dziś 20dt beta 8840 progresteron 84.23sprawdzałam w kalkulatorze przyrost w normie jest napisany 68tak się martwię żeby bylo dobrze, żeby była ta ciąża
Gratulacje Kochana! Napewno będzie dobrzeMam wyniki dziś 20dt beta 8840 progresteron 84.23sprawdzałam w kalkulatorze przyrost w normie jest napisany 68tak się martwię żeby bylo dobrze, żeby była ta ciąża
Wiem, że jestale teraz się zamartwiam czy lekarz coś zobaczy na USGno jeeeest
napewno zobaczyWiem, że jestale teraz się zamartwiam czy lekarz coś zobaczy na USG
Ale to też Cię nie uspokoi bo jak coś zobaczy i jak serduszko będzie to będziesz myślala od usg do usg czy wszystko dobrze i tak aż nie urodzisz a jak urodzisz to aktualizacja oprogramowania i pytania o dziecko mówię Ci sama po sobie co rusz jakiś nowy lotnapewno zobaczy
Hahaha dokładnie, ja najpierw bałam się czy stymulacja da jajka , potem czy powstaną zarodki, potem czy one zdrowe i w ciąży pewnie będzie to samo co miesiąc stresikAle to też Cię nie uspokoi bo jak coś zobaczy i jak serduszko będzie to będziesz myślala od usg do usg czy wszystko dobrze i tak aż nie urodzisz a jak urodzisz to aktualizacja oprogramowania i pytania o dziecko mówię Ci sama po sobie co rusz jakiś nowy lot
To jam widać pewnie zależy i dużo od lekarza i klinikiDlatego, ze organizm jest trochę przestymulowany od wszystkich leków
Mój lekarz prowadzący nawet by nie pozwolił jakbym bardzo chciała od razu
a jak ja już mam dwumiesięczną córeczkę i teraz boję codziennie o co innegoHahaha dokładnie, ja najpierw bałam się czy stymulacja da jajka , potem czy powstaną zarodki, potem czy one zdrowe i w ciąży pewnie będzie to samo co miesiąc stresik
u mnie 26dptTransfer na cyklu sztucznym.tak biorę progresteron dodatkowo i to dość dużo chyba prolutex rano i wieczorem, luteinę 3razy po 2tabletki i cyclogest 400 martwię się teraz czy coś lekarz zobaczy na tym usgserduszka pewnie jeszcze nie bd, bo wizyta we wtorek 25dt. Właśnie dziewczyny od kiedy pojawia się serduszko?