reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
a jak 😁ja już mam dwumiesięczną córeczkę i teraz boję codziennie o co innego 🤣
Moj 20 miesieczny. Od wczoraj goraczkuje po 39.3°. Teraz od godziny 18 walczylam z goraczka bo nie chciala spasc. Taki stres ze tragedia. W styczniu covid to myslalam, ze mi dziecko zejdzie. 40° mial, zarzygał całą sypialnie, leciał przez ręce.

Hahaha dokładnie, ja najpierw bałam się czy stymulacja da jajka , potem czy powstaną zarodki, potem czy one zdrowe i w ciąży pewnie będzie to samo 😅 co miesiąc stresik 😁
a u ciebie co z jajkami jeśli można wiedzieć ? ja mam wysokie AMH 😞 jajek od groma ale czy będą odpowiednie zobaczymy , jestem w trakcie stymulacji "delikatnej " jak to pani doktor stwierdziła żeby nie było czasami hiperki

duzo stresu wiec warto stosowac zasade malych kroczkow zeby nie zwariowac 🙂
Jest w necie artykul mamy ginekolog na temat wczesnego usg w ciazy, poszukaj, ona tam fajnie wyjasnia co jak i kiedy.
wiem wiem ze dużo stresu , sporo mnie to kosztuje nerwów :) ale trzeba próbować póki jest szansa :)

a u ciebie co z jajkami jeśli można wiedzieć ? ja mam wysokie AMH 😞 jajek od groma ale czy będą odpowiednie zobaczymy , jestem w trakcie stymulacji "delikatnej " jak to pani doktor stwierdziła żeby nie było czasami hiperki
Mialam malutkie dawki, właśnie ze względu na wiek i AMH okej 2.4 coś tyle, u nas narazie niewiadomo czemu nam się nie udawało:( in vitro daje odpowiedzi :) trzymam kciuki ♡

reklama
Do góry