reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
a jak 😁ja już mam dwumiesięczną córeczkę i teraz boję codziennie o co innego 🤣
Moj 20 miesieczny. Od wczoraj goraczkuje po 39.3°. Teraz od godziny 18 walczylam z goraczka bo nie chciala spasc. Taki stres ze tragedia. W styczniu covid to myslalam, ze mi dziecko zejdzie. 40° mial, zarzygał całą sypialnie, leciał przez ręce.

Hahaha dokładnie, ja najpierw bałam się czy stymulacja da jajka , potem czy powstaną zarodki, potem czy one zdrowe i w ciąży pewnie będzie to samo 😅 co miesiąc stresik 😁
a u ciebie co z jajkami jeśli można wiedzieć ? ja mam wysokie AMH 😞 jajek od groma ale czy będą odpowiednie zobaczymy , jestem w trakcie stymulacji "delikatnej " jak to pani doktor stwierdziła żeby nie było czasami hiperki

duzo stresu wiec warto stosowac zasade malych kroczkow zeby nie zwariowac 🙂
Jest w necie artykul mamy ginekolog na temat wczesnego usg w ciazy, poszukaj, ona tam fajnie wyjasnia co jak i kiedy.
wiem wiem ze dużo stresu , sporo mnie to kosztuje nerwów :) ale trzeba próbować póki jest szansa :)

a u ciebie co z jajkami jeśli można wiedzieć ? ja mam wysokie AMH 😞 jajek od groma ale czy będą odpowiednie zobaczymy , jestem w trakcie stymulacji "delikatnej " jak to pani doktor stwierdziła żeby nie było czasami hiperki
Mialam malutkie dawki, właśnie ze względu na wiek i AMH okej 2.4 coś tyle, u nas narazie niewiadomo czemu nam się nie udawało:( in vitro daje odpowiedzi :) trzymam kciuki ♡

reklama
Do góry