Gratulucje Kochana!!! Jak mogę zapytać ilu dniowy i jakiej klasy miałaś transferowany zarodek?Mam wyniki dziś 20dt beta 8840 progresteron 84.23sprawdzałam w kalkulatorze przyrost w normie jest napisany 68tak się martwię żeby bylo dobrze, żeby była ta ciąża
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Moj 20 miesieczny. Od wczoraj goraczkuje po 39.3°. Teraz od godziny 18 walczylam z goraczka bo nie chciala spasc. Taki stres ze tragedia. W styczniu covid to myslalam, ze mi dziecko zejdzie. 40° mial, zarzygał całą sypialnie, leciał przez ręce.a jak ja już mam dwumiesięczną córeczkę i teraz boję codziennie o co innego
Deess.
Fanka BB :)
a u ciebie co z jajkami jeśli można wiedzieć ? ja mam wysokie AMH jajek od groma ale czy będą odpowiednie zobaczymy , jestem w trakcie stymulacji "delikatnej " jak to pani doktor stwierdziła żeby nie było czasami hiperkiHahaha dokładnie, ja najpierw bałam się czy stymulacja da jajka , potem czy powstaną zarodki, potem czy one zdrowe i w ciąży pewnie będzie to samo co miesiąc stresik
Deess.
niektórzy mówią , ze jak beta przekroczy 1000 nieprawda to ?u mnie 26dpt
nieagatka
nie wiem, u mnie nie powtarza sie bety na takim etapie. Po prostu umawiaja na wizyte 25-26dpt blastki na wizyte serduszkowa.niektórzy mówią , ze jak beta przekroczy 1000 nieprawda to ?
Deess.
aha aha , dobrze wiedzieć jeszcze wszystko przede mną mam nadziejenie wiem, u mnie nie powtarza sie bety na takim etapie. Po prostu umawiaja na wizyte 25-26dpt blastki na wizyte serduszkowa.
nieagatka
duzo stresu wiec warto stosowac zasade malych kroczkow zeby nie zwariowacaha aha , dobrze wiedzieć jeszcze wszystko przede mną mam nadzieje
Jest w necie artykul mamy ginekolog na temat wczesnego usg w ciazy, poszukaj, ona tam fajnie wyjasnia co jak i kiedy.
Deess.
wiem wiem ze dużo stresu , sporo mnie to kosztuje nerwów ale trzeba próbować póki jest szansaduzo stresu wiec warto stosowac zasade malych kroczkow zeby nie zwariowac
Jest w necie artykul mamy ginekolog na temat wczesnego usg w ciazy, poszukaj, ona tam fajnie wyjasnia co jak i kiedy.
Serduszkowelove
Mialam malutkie dawki, właśnie ze względu na wiek i AMH okej 2.4 coś tyle, u nas narazie niewiadomo czemu nam się nie udawało in vitro daje odpowiedzi trzymam kciuki ♡a u ciebie co z jajkami jeśli można wiedzieć ? ja mam wysokie AMH jajek od groma ale czy będą odpowiednie zobaczymy , jestem w trakcie stymulacji "delikatnej " jak to pani doktor stwierdziła żeby nie było czasami hiperki
reklama
Deess.
ja mam AMH 7.71Mialam malutkie dawki, właśnie ze względu na wiek i AMH okej 2.4 coś tyle, u nas narazie niewiadomo czemu nam się nie udawało in vitro daje odpowiedzi trzymam kciuki ♡
Podziel się: