Orchidea33
Fanka BB :)
To na pewno sie uda i nie bedzie potrzeby szukania czegos innegoPrzed chwilą też widziałam ale już za późno niestety. Czekam na swój transfer jedynego mrozaczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To na pewno sie uda i nie bedzie potrzeby szukania czegos innegoPrzed chwilą też widziałam ale już za późno niestety. Czekam na swój transfer jedynego mrozaczka
Podziwiam, ja bym nie wytrzymałaHej dziewczyny. Idę dziś na betę (7dpt) ale zdecydowałam z mężem, że nie będziemy dziś jej sprawdzać i zrobimy to w sobotę(9dpt) razem z 2 wynikiem.
Ale od wczoraj zaczęło mnie ciągnąć w podbrzuszu oraz pobolewają jajniki. Myślę, że i tym razem nie uda nam się zostać rodzicami. ;(
Fajny pomysł...od razu będziesz znała przyrost...bol brzucha może świadczyć o powodzeniu .trzymam kciuki...Hej dziewczyny. Idę dziś na betę (7dpt) ale zdecydowałam z mężem, że nie będziemy dziś jej sprawdzać i zrobimy to w sobotę(9dpt) razem z 2 wynikiem.
Ale od wczoraj zaczęło mnie ciągnąć w podbrzuszu oraz pobolewają jajniki. Myślę, że i tym razem nie uda nam się zostać rodzicami. ;(
Nie dziękuję ;* A pomysł sam nam wpadł do głowy bo mega boimy się, że dziś może jeszcze beta wyjść fałszywie ujemna i nie chcemy się martwić na zapas.Fajny pomysł...od razu będziesz znała przyrost...bol brzucha może świadczyć o powodzeniu .trzymam kciuki...
Tak ja...Hej dziewuszkidziś mija 12dt a mnie boli dół brzucha,aż wzięłam nospe. Kurcze zaczynam się martwić i to bardzo że znowu nic z tego nie wyjdzie. Na szczęście nie mam śladów krwi wcale. Betę zrobię w sobotę. Czy któraś z was tam miała?
Ja miewam dalej takie Bóle miesiączkowe...coraz mniejsze i nie biorę już nosy...nie musi to być zły znak a wręcz przeciwnie.Hej dziewuszkidziś mija 12dt a mnie boli dół brzucha,aż wzięłam nospe. Kurcze zaczynam się martwić i to bardzo że znowu nic z tego nie wyjdzie. Na szczęście nie mam śladów krwi wcale. Betę zrobię w sobotę. Czy któraś z was tam miała?
Dokładnie. To jest naturalny objaw. Macica i więzadła się rozciągają więc pobolewaJA do tej pory miewam
Ja miewam dalej takie Bóle miesiączkowe...coraz mniejsze i nie biorę już nosy...nie musi to być zły znak a wręcz przeciwnie.
Ja robiłam już betę 6dt miałam 40 a 9dt 207. Więc mam nadzieję, że to bd dobry objaw . Ale nie zmienia to faktu, że wie denerwuje i to bardzoTak ja...
U mnie bóle brzucha = beta negatywna
Ale takie same objawy moga byc i na ciąże, nie da sie tu niestety nic wywróżyć.