reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A biocenoza badana pół roku temu bo tyle wazne są wyniki ;p robiłam te badania przed inseminacja i wtedy miałam 3 grupę miałam globulki na tydzień przed które pomogły i przed inseminacja ponowne badanie i była 2grupa. W klinice Bocian nie robią z grupą 3 inseminacji więc napewno i invitro nie
A biocenoza pochwy tak nazywa się dokładnie to badanie ?
Nikt mi niczego takiego nie zlecił przed transferem …😔

reklama
Ok. 24 dni, owulacje miałam w 9-10dc. Raz miałam owulację w 6dc... szaleństwo
Na sztucznym miałam gorsze endometrium i słabe wyniki estradiolu i progesteronu mimo stosowania bardzo wysokich dawek.
No ja miałam koszmarne endometrium na sztucznym 15 dc - 6,6mm, progesteron 0,76. Teraz zobaczymy naturalny. Na pewno będzie lepszy, ale nie wiem czy wystarczający :/
Sztuczny cykl miałam krótki 24 dni, ale swój mam z reguły 31 dni. Nie wiem czy nie za późno kazał mi przyjść. Jakoś się czuję jak chwilę przed owulacją, a jest dopiero 5dc 😲

Jakaś fachowa klinika u mnie nic nie badali przed transferem i czytam Was i się boje ze u mnie było może już za późno czegoś mało czegoś za dużo ;p wsadzili świeży 3dniowy zarodek i tyle. Miałam leki przed samym transferem i po heparynę i progesteron ale nie badali jaki progesteron
Nie martw się, mi w dniu transferu też nie badali progesteronu, po transferze też nie zlecili kontrolować progesteronu 🙈😁

Trzymam jutro kciuki za betę powyżej 5🤞🙂tak?
Taaaa... 😪
Dziś test też biel vizira także no co mogę powiedzieć.
Bóle mam cały czas. Podbrzusze, krzyż, uda, kostki. Niby w dzień się trzymałam, pogodziłam, że się nie udało, zamówiłam nowe suplementy, wymieniłam całe swoje kosmetyki na naturalne (podobno przy endo to mega ważne), to samo zrobiłam z chemią do sprzątania, zastąpiłam octem 1:1 z wodą i olejkiem eterycznym. Jak nie pomoże to w zajściu to może chociaż jakoś uniknięcie tej chemii złagodzi choć odrobinę to wszystko...już wszystkiego się łapię.

Dam znać w każdym razie jak beta ale obstawiam znowu <5

Taaaa... 😪
Dziś test też biel vizira także no co mogę powiedzieć.
Bóle mam cały czas. Podbrzusze, krzyż, uda, kostki. Niby w dzień się trzymałam, pogodziłam, że się nie udało, zamówiłam nowe suplementy, wymieniłam całe swoje kosmetyki na naturalne (podobno przy endo to mega ważne), to samo zrobiłam z chemią do sprzątania, zastąpiłam octem 1:1 z wodą i olejkiem eterycznym. Jak nie pomoże to w zajściu to może chociaż jakoś uniknięcie tej chemii złagodzi choć odrobinę to wszystko...już wszystkiego się łapię.

Dam znać w każdym razie jak beta ale obstawiam znowu <5
Pamiętaj, że masz już dzidzię więc w ciążę zajdziesz na spokojnie, o to w ogóle bym się nie martwiła, niech emocje opadną a Ty walcz dalej , buziaki ♡♡♡ edit. jestes młodziutka i wszystko przed Tobą, jak się czegoś za bardzo pragnie to i nerwy przeszkadzają, co ma być to będzie, zostaniesz mamusia powtornie ja to wiem

reklama
Do góry