Zrobię po Tobie ;p ty masz 5dniowy ja 3dniowy to też inaczejCiężko wytrzymać ale też wolę poczekać i zrobię 1 dzień wcześniej bo laboratorium 10 dpt w niedzielę nie mam czynnego w mieście ;P
reklama
Tak, ale to z innych zarodków. Tego spoznialskiego czyli 5.1.1 ale z 6 doby braliśmy na 1 transfer i to był chłopiec, ciąża biochemiczna.A kogo masz teraz w brzuszku dziewuszkę i chłopczyka?
Szkoda kasy na embioglue, nie ma potwierdzonego działania.Ja miałam i embryoglue i assisted hatching i ani to ani to nie pomogło a dopłacałam 360€ za te 2 rzeczy... ehhh
Ale przy nastepnym razie i tak ten sam zestaw wezme
Ice41
Fanka BB :)
Mnie martwi roztargnienie mojego lekarza. Parę razy rozmawiałam z nim o dodatkowych procedurach (i gdyby nie to, że musiałam raz iść do innej lekarki, to bym nie wiedziała) i zawsze proponował mi AH (chociaż mówię mu że przecież ja mam mieć PGT) i embryoglue.Szkoda kasy na embioglue, nie ma potwierdzonego działania.
Hmm to tak na forum jest napisane, że niby jak po PGT to już nie trzeba robić AH. Mój lekarz mówił, że jedno nie jest równe drugiemu. Inaczej się robi biopsje zarodka a inaczej AH, więc mimo PGT AH miałam robione zawsze.Mnie martwi roztargnienie mojego lekarza. Parę razy rozmawiałam z nim o dodatkowych procedurach (i gdyby nie to, że musiałam raz iść do innej lekarki, to bym nie wiedziała) i zawsze proponował mi AH (chociaż mówię mu że przecież ja mam mieć PGT) i embryoglue.
Orchidea33
Ja mialam scratching przed ostatnią procedura. I embryoglueU nas embrioglue w standardzie jest , AH również miałam .
Byłam ciekawa czy któraś z Was miała ten scratching …
Orchidea33
U mnie embriolog za pierwszym razem jak zaznaczylismy AH to po transferze dal nam znac, ze nie robił tej procedury bo ze wzgledu na pgt zarodki juz byly naciete i nie bylo potrzeby tego drugi raz robic bo juz wychodziły z otoczki w dniu transferu. Wiec to chyba tez zalezy od zarodka.Hmm to tak na forum jest napisane, że niby jak po PGT to już nie trzeba robić AH. Mój lekarz mówił, że jedno nie jest równe drugiemu. Inaczej się robi biopsje zarodka a inaczej AH, więc mimo PGT AH miałam robione zawsze.
Pozniej juz nie zaznaczalismy tego.
I udało się po tym scratchingu ?Ja mialam scratching przed ostatnią procedura. I embryoglue
L
Lebkuchen_mum
Gość
Jako pomocy w zagniezdżeniu nie ale podobno pomaga w tej kwestii że zaridek się nie przemieściSzkoda kasy na embioglue, nie ma potwierdzonego działania.
reklama
Twój potrzebuje więcej czasu ;* Przetrę nam szlaki mam nadzieję że w dobrym kierunkuZrobię po Tobie ;p ty masz 5dniowy ja 3dniowy to też inaczej
Podziel się: