reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam pytanie , czy któraś z Was miała przed transferem scratching endometrium ?? Niby na lepsze zagnieżdżenie … miałam przy dwóch poprzednich i teraz przed lekarz tez chce wykonać .. ciekawi mnie czy to takie potrzebne

reklama
@Karinka31 nie namawiam ale ja też byłam w Salve i uważam, że bez porównania z Gameta. Niebo a ziemia, naprawdę. Zainteresowanie każdego lekarza jest znacznie lepsze niż w Salve. Czuję się zaopiekowana o każdej porze dnia i nocy...
Wiem, że masz 9 komórek w Salve i pewnie wrócisz do nich...
Komórki, zarodki zawsze można przenieść

Mam pytanie , czy któraś z Was miała przed transferem scratching endometrium ?? Niby na lepsze zagnieżdżenie … miałam przy dwóch poprzednich i teraz przed lekarz tez chce wykonać .. ciekawi mnie czy to takie potrzebne
Ja będę miała tylko embroglue z procedur wspomagających zagnieżdżenie

I lekarz nawet nie wspomniał o scratching. Może to do określonych tylko przypadków??

Ja miałam i embryoglue i assisted hatching i ani to ani to nie pomogło a dopłacałam 360€ za te 2 rzeczy... ehhh
Ale przy nastepnym razie i tak ten sam zestaw wezme

reklama
Do góry