reklama
Ice41
Fanka BB :)
Komórki, zarodki zawsze można przenieść@Karinka31 nie namawiam ale ja też byłam w Salve i uważam, że bez porównania z Gameta. Niebo a ziemia, naprawdę. Zainteresowanie każdego lekarza jest znacznie lepsze niż w Salve. Czuję się zaopiekowana o każdej porze dnia i nocy...
Wiem, że masz 9 komórek w Salve i pewnie wrócisz do nich...
Ice41
Ja będę miała tylko embroglue z procedur wspomagających zagnieżdżenieMam pytanie , czy któraś z Was miała przed transferem scratching endometrium ?? Niby na lepsze zagnieżdżenie … miałam przy dwóch poprzednich i teraz przed lekarz tez chce wykonać .. ciekawi mnie czy to takie potrzebne
Ice41
I lekarz nawet nie wspomniał o scratching. Może to do określonych tylko przypadków??Mam pytanie , czy któraś z Was miała przed transferem scratching endometrium ?? Niby na lepsze zagnieżdżenie … miałam przy dwóch poprzednich i teraz przed lekarz tez chce wykonać .. ciekawi mnie czy to takie potrzebne
Ice41
Wydaje mi się, że teraz chyba większość transferów jest z embryoglue.Też poprosiłam o embryoglue do transferu ;P
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja miałam i embryoglue i assisted hatching i ani to ani to nie pomogło a dopłacałam 360€ za te 2 rzeczy... ehhh
Ale przy nastepnym razie i tak ten sam zestaw wezme
Ale przy nastepnym razie i tak ten sam zestaw wezme
Ja w klinice Bocian też 12dpt zrobić betę. Więc nawet nie myślę iść wcześniej ;pTez tak uwazam u mnie w klinice kaza robic bete dopiero 10-12dpt. Z jakiegos powodu sa takie wytyczne. Jakby beta w 7dpt dawala im wynik to nie trzymaliby sie tego, ze chca bete z 12dpt.
Ciężko wytrzymać ale też wolę poczekać i zrobię 1 dzień wcześniej bo laboratorium 10 dpt w niedzielę nie mam czynnego w mieście ;PJa w klinice Bocian też 12dpt zrobić betę. Więc nawet nie myślę iść wcześniej ;p
reklama
U nas embrioglue w standardzie jest , AH również miałam .Też poprosiłam o embryoglue do transferu ;P
Byłam ciekawa czy któraś z Was miała ten scratching …
Podziel się: