JestemA
Fanka BB :)
Dopiero po 3 zastrzykach jestem a ciagle czuje jajniki. Oby to był dobry znakWitam :* I życzę stymulacji bez komplikachi oraz dużo zarodeczków ;*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero po 3 zastrzykach jestem a ciagle czuje jajniki. Oby to był dobry znakWitam :* I życzę stymulacji bez komplikachi oraz dużo zarodeczków ;*
Cos pięknego, teraz już nie sprawdzaj i ciesz się!!! Niedługo usłyszysz serduszko buziaczkiDziewczyny...dziś 14dpt i beta 1842...jest ok?mogę się trochę mniej już teraz zamartwiać?
Teraz umawiaj się na USGDziewczyny...dziś 14dpt i beta 1842...jest ok?mogę się trochę mniej już teraz zamartwiać?
ja bym zaufała lekarzowi jednak. Skoro mowi ze ok to ok. Ja trzymam kciuki!Lekarz mój napewno nie zechce dołożyć bo dla niego 10 jest ok Sama sobie już dolożyłam .
Liczę na happy end
Na pewno będzie to dobry znakDopiero po 3 zastrzykach jestem a ciagle czuje jajniki. Oby to był dobry znak
zero objawów ciąży aż do rosnącego brzucha. Więc nie ma regułyDziewczyny czy w udanym transferze miałyście objawy zagniezdżenia jakieś? Czytałam o jakiś kłuciach czy coś a ja 3 dpt i nic takiego. Wczoraj tylko mocne bóle jak na @ i całe lędźwie a dziś już kompletnie nic. Boje sie, że nic z tego
To jest bardzo dobry znak, jakie masz dawki ? Ja czułam , że jest tam bardzo mało miejsca a mialam raptem około 14 pęcherzykówDopiero po 3 zastrzykach jestem a ciagle czuje jajniki. Oby to był dobry znak
Bardzo Ci gratulujeDziewczyny...dziś 14dpt i beta 1842...jest ok?mogę się trochę mniej już teraz zamartwiać?
Encorton obniża poziom tyroksyny ( jako działanie uboczne), a euthyrox jest po to, żeby tyroksyna była wyższa. Euthyrox zawsze na czczo, a encorton z rana ale po jedzeniu ( strasznie niszczy żołądek, to steryd więc masa działań ubocznych, szkodliwe działanie na wątrobę, w nadmiernych dawkach powoduje jatrogenny zespół Cushinga- powinno się go zapisywać tylko przy potwierdzonych problemach immunologicznych). W skrócie bierz oddzielnie, najlepiej koło 6 euthyrox i się jeszcze zdrzemnij 30min, potem śniadanko i encorton.Mozna wziac euthyrox razem z encortonem? Musze isc sprawdzic tsh we wtorek a wiadomo to bez eithyroxu ktory biore w nocy takze wezme go w takim razie koło 8 ale wtedy tez mam encorton.
Menopur 1200 150 jednostek. Orgalutran od poniedziałku włączęTo jest bardzo dobry znak, jakie masz dawki ? Ja czułam , że jest tam bardzo mało miejsca a mialam raptem około 14 pęcherzyków