reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dopiero po 3 zastrzykach jestem a ciagle czuje jajniki. Oby to był dobry znak
Na pewno będzie to dobry znak 🥰😍

Ja jestem dzień po transferze i czuje ogólny spokój. Nie wypatruje żadnych oznak ciąży, a przy IUI już szalałam i czułam, że nic z tego. Po prostu nie patrze co mnie boli czy kuję. 🤣😅

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy w udanym transferze miałyście objawy zagniezdżenia jakieś? Czytałam o jakiś kłuciach czy coś a ja 3 dpt i nic takiego. Wczoraj tylko mocne bóle jak na @ i całe lędźwie a dziś już kompletnie nic. Boje sie, że nic z tego 😭
zero objawów ciąży aż do rosnącego brzucha. Więc nie ma reguły 🙂

Mozna wziac euthyrox razem z encortonem? Musze isc sprawdzic tsh we wtorek a wiadomo to bez eithyroxu ktory biore w nocy takze wezme go w takim razie koło 8 ale wtedy tez mam encorton.
Encorton obniża poziom tyroksyny ( jako działanie uboczne), a euthyrox jest po to, żeby tyroksyna była wyższa. Euthyrox zawsze na czczo, a encorton z rana ale po jedzeniu ( strasznie niszczy żołądek, to steryd więc masa działań ubocznych, szkodliwe działanie na wątrobę, w nadmiernych dawkach powoduje jatrogenny zespół Cushinga- powinno się go zapisywać tylko przy potwierdzonych problemach immunologicznych). W skrócie bierz oddzielnie, najlepiej koło 6 euthyrox i się jeszcze zdrzemnij 30min, potem śniadanko i encorton.

reklama
Do góry