reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Część dziewczyn używa białka w proszku i tych odżywek dla sportowców więc zakładam, że ujdą :).

A jeżeli chodzi o wrażenia po punkcji to przez 2-3 dni bolały mnie trochę wnętrzności, może bardziej kłuły niż bolały. Najbardziej kłuło przy sikaniu 😛. Ale to nie był taki ból, że ojacieniemoge - nie wzięłam ani jednej tabletki przeciwbólowej. Tylko że ja dostałam zwolnienie na tydzień i się po prostu oszczędzam. Brzuch mam nadal trochę wzdęty ale już prawie nie czuję tego kłucia.
OK! Nie no, nie mam jakichś większych obaw - za to mam teraz dużo... czasu na myślenie i hipotetyzowanie :-D Myślę sobie, że skoro HSG przeżyłam w porządku, nawet po histeroskopii operacyjnej nie brałam nic przeciwbólowego, to chyba będzie do zniesienia. Cel uświęca środki ;-)
Więc u Ciebie kiedy dokładnie ciąg dalszy?

reklama
Ajjj... można coś na to już w trakcie poradzić, czy trzeba czekać, aż minie. Nie żebym się bała niedogodności, bo generalnie jestem twarda, ale to wszystko mi przypadnie na początek roku szkolnego, więc to czas działania na zwiększonych obrotach, nie będę miała wyjścia :-( :(
Znaczy wiesz dla mnie jakby ból każdy jest do wytrzymania patrząc na to jakie mam okresy przy endo (a poród przy tym to było nic) ale ten brzuch był okropny w sensie taki dyskomfoet niesamowity w życiu czegoś takiego nie czułam. No dosłownei jak połknięty arbuz. Miałam dosyć. Jedz już białko w trakcie stymulacji

reklama
Do góry