Ja mam buscopan tylko zwykły 3 razy dziennie też ma zapobiegać skurczowi macicy.Właśnie biore nospe 3x dziennie tą zwykłą. I jeszcze bryophyllum (polecaja zagranica na zagniezdzenie i wyciszenie) plus magnez. Mam nadzieje, że to dobrze świadczy a nie źle. Od razu mam w głowie czarne scenariusze bo jestem po poronieniach i wtedy było to uczucie, potem jak miałam zagrożoną ciążę. Nie wiem jakiś stres pourazowy chyba...
reklama
Ja nie miałam doświadczeń z poronieniami, wiec moje emocje były ciut inne. Ja brałam nospe i magnez, po potwierdzeniu pozytywnej bety, lekarz utrzymał dawkowanie 3x nospa, 2 x magnez.Właśnie biore nospe 3x dziennie tą zwykłą. I jeszcze bryophyllum (polecaja zagranica na zagniezdzenie i wyciszenie) plus magnez. Mam nadzieje, że to dobrze świadczy a nie źle. Od razu mam w głowie czarne scenariusze bo jestem po poronieniach i wtedy było to uczucie, potem jak miałam zagrożoną ciążę. Nie wiem jakiś stres pourazowy chyba...
L
Lebkuchen_mum
Gość
Buscopan to chyba to samo bo bralam zamiennie w ciazy. Nospe sobie z polski ostatnio przywiozlam a tu wlasnie buscopan jest ale ufam jakos polskiej nospie bardziej aczkolwiek szczwrze mówiąc ani po tym ani po tym nawet po dawce max nie czułam nigdy żadnego efektuJa mam buscopan tylko zwykły 3 razy dziennie też ma zapobiegać skurczowi macicy.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja magnez i potas biore caly czas a i tak co jakies 3 msc ide na kroplowke bo mi tak spada poziom w ciazy z synkiem bralam 12 tabletek dziennie magnez+potas a i tak jeszcze 1x w miesiacu kroplówka. Musze jakas karte stałego pacjenta soru zalozyćJa nie miałam doświadczeń z poronieniami, wiec moje emocje były ciut inne. Ja brałam nospe i magnez, po potwierdzeniu pozytywnej bety, lekarz utrzymał dawkowanie 3x nospa, 2 x magnez.
Magdalena.Be
Zaangażowana w BB
Ja biorę cały czas magnez z witaminą B6, bo te bóle mam praktycznie od transferu.Ja nie miałam doświadczeń z poronieniami, wiec moje emocje były ciut inne. Ja brałam nospe i magnez, po potwierdzeniu pozytywnej bety, lekarz utrzymał dawkowanie 3x nospa, 2 x magnez.
Brałam nospe, ale miałam po niej zgage i było mi niedobrze.
Często mam kontrolę bo powiedziała mi że do poronienia tsh mogło się przyczynić, że całej winy by nie zganiala na tsh ale to też mogło mieć wpływ. Stąd teraz badania co dwa tygodnieTo często te kontrolę tsh masz, mi pewnie każe zwiększyć dawkę, ja mam hashimoto I już 3 biopsje za sobą.
Magdalena.Be
Zaangażowana w BB
To lepiej temu zapobiec, lepiej robić te badania i kontrolować poziom tsh.Często mam kontrolę bo powiedziała mi że do poronienia tsh mogło się przyczynić, że całej winy by nie zganiala na tsh ale to też mogło mieć wpływ. Stąd teraz badania co dwa tygodnie
Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze było
Ja musze się wyczilowac bo stresuje się tym wszystkim, ale jedna myśl mnie pociesza, że zaraz urlop i jadę do Polski
Trzeba myśleć pozytywnie i dbać o siebie bo to jest najważniejszeTo lepiej temu zapobiec, lepiej robić te badania i kontrolować poziom tsh.
Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze było
Ja musze się wyczilowac bo stresuje się tym wszystkim, ale jedna myśl mnie pociesza, że zaraz urlop i jadę do Polski
Spokojnego urlopu życzę
lady_in_blue
Fanka BB :)
@Madame JS i co, jakie wrażenia po wizycie?
reklama
Magdalena.Be
Zaangażowana w BB
Nie dziękujęTrzeba myśleć pozytywnie i dbać o siebie bo to jest najważniejsze
Spokojnego urlopu życzę
Staram się myśleć pozytywnie, aczkolwiek należę do tych osób co jednak widzą wszystko w ciemnych barwach.
Podziel się: