Kurcze ja obecnie jestem bardziej chętna niż mążJa to jestem w 30tc i mam całodobową chcice. Na szczęście nawet przy krwiaku nie miałam zakazu seksu
reklama
Nelka85
Fanka BB :)
To jak u mnie.Kurcze ja obecnie jestem bardziej chętna niż mąż
Ja zawsze byłam chętna a teraz to wręcz natarczywa.
A ten teraz zmęczony wydaje mi się, że boi się brzucha
A czy u Was w klinice jest jakaś minimalna wartość która trzeba mieć do transferu ?? U mnie minimum 10 byłoCzytam wasze wyniki progesteronu i aż mam cicha nadzieje ze i mój będzie wystraczajacy do transferu
Jutro jadę sprawdzać ;P
1700 dawkę progesteronu ?? Jeju ja mam niecałe 700 my tylkoJa to jestem w 30tc i mam całodobową chcice. Na szczęście nawet przy krwiaku nie miałam zakazu seksu
Ja miałam 1700
Fotki nie dostałam ale pokazywał na ekranie gdzie dokładnie umieścił
U mnie podobnieA czy u Was w klinice jest jakaś minimalna wartość która trzeba mieć do transferu ?? U mnie minimum 10 było
Miałam badany progesteron przed przystąpieniem do iui w 21 dniu cyklu o ile dobrze pamiętam i bez leków miałam powyżej 16.A czy u Was w klinice jest jakaś minimalna wartość która trzeba mieć do transferu ?? U mnie minimum 10 było
Nelka85
Fanka BB :)
Wcześniej miałam 1300. Ale zaraz po transferze spadł mi do 13 więc zwiększył o jeden cyclogest.1700 dawkę progesteronu ?? Jeju ja mam niecałe 700 my tylko
Brałam wszystko co widać w wynikach:
Cyclogest
Progesteron besins 200 i 100
W 12 tc zmniejszałam dawki a potem byłam na luteinie.
Obecnie żadnego progesteronu nie biorę (30tc)
Kurcze ja obecnie jestem bardziej chętna niż mąż
reklama
no już myślałam że z pełnym Ale jak by mi powiedzieli żeby leżeć a się uda to i dwie godziny mogła bym leżećTzn nie lezalam godzinę z pełnym pęcherzem odrazu po transferze dostałam basen i dalej leżałam . No takie zasady w klinice cóż trzeba się stosować
Podziel się: