I jeszcze w cenie jest badanie zarodków i wszystkie dodatki do transferuowTo jak wszystkie dodatki i badania sa w cenie to sie oplaca. Bo na to tez sporo kasy idzie...
reklama
Ale super !!Tak ja mam pierwsze zdjęcie do albumu
Takie zdjęcie z mikroskopu
Szkoda ze u nas nic takiego nie dawali …
lady_in_blue
Fanka BB :)
Ale super też bym chciała takie miećTak ja mam pierwsze zdjęcie do albumu
Takie zdjęcie z mikroskopu
Orchidea33
Ooo, to sie bardzo oplaca. Te badania sa drogie. Pierwszy transfer moze wyjsc na zero, ale kazdy kolejny wychodzi juz w tej cenie. A Ty masz sporo badan do zrobienia?I jeszcze w cenie jest badanie zarodków i wszystkie dodatki do transferuow
Ciekawe gdzie jest haczyk
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja nie dostałamA przy transferze dostaje się jakąś fotkę blastki na pamiątkę? może głupie pytanie ale w sumie to mnie ciekawi
Nelka85
Ja to jestem w 30tc i mam całodobową chcice. Na szczęście nawet przy krwiaku nie miałam zakazu seksuPowiem wam że z objawów to mam mdłości ale takie leciutkie...piersi zaczęłam czuć dopiero wczoraj czuli 10 dpt...a z ciekawostek to w 5 dpt mialam w nocy orgazmy...myślę że to była implantacja ..
Ja miałam 1700Dziewczyny jakie macie dawki progesteronu przy cyklu sztucznym ? Tak ogólnie ile mg ?
Fotki nie dostałam ale pokazywał na ekranie gdzie dokładnie umieściłA przy transferze dostaje się jakąś fotkę blastki na pamiątkę? może głupie pytanie ale w sumie to mnie ciekawi
ja już zrobiłam wiele badań jestem po 3 stymulacjach i 3 in vitro więc będę na mam chyba wszystkie zrobioneOoo, to sie bardzo oplaca. Te badania sa drogie. Pierwszy transfer moze wyjsc na zero, ale kazdy kolejny wychodzi juz w tej cenie. A Ty masz sporo badan do zrobienia?
Ciekawe gdzie jest haczyk
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja miałam senne orgazmy od początku do końca ciąży. Piękna sprawa ale jak się zszokowałam za 1 razemPowiem wam że z objawów to mam mdłości ale takie leciutkie...piersi zaczęłam czuć dopiero wczoraj czuli 10 dpt...a z ciekawostek to w 5 dpt mialam w nocy orgazmy...myślę że to była implantacja ..
Madame JS
A nie dostajecie takiego...nagrania z pierwszych dni zarodka? Vitrolive podobno coś takiego proponuje? Bazowo jest to element kontroli rozwoju zarodków, ale potem ponoć można to otrzymać... Słyszałam o tym podczas webinaru na ich stronie.Ale super też bym chciała takie mieć
reklama
Podziel się: