katharina203
Fanka BB :)
Progesteron na poziomie 22...raz spadł mi do 16...I po 2 dniach poronilam..O kurde jakie duże dawki …i jaki progesteron ? Na jakim etapie jesteś teraz ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Progesteron na poziomie 22...raz spadł mi do 16...I po 2 dniach poronilam..O kurde jakie duże dawki …i jaki progesteron ? Na jakim etapie jesteś teraz ?
Ja przy naturalnym mialam:Dziewczyny jakie macie dawki progesteronu przy cyklu sztucznym ? Tak ogólnie ile mg ?
To jak wszystkie dodatki i badania sa w cenie to sie oplaca. Bo na to tez sporo kasy idzie...Dostalam.informacje zwrotna z kliniki wszystko jest w pakiecie wszystkie dodatki naprzykalad nacięcie otoczki itp leki nie są wliczane w to ale badania krwi i izyty sa w cenie tego programu wiec by sie oplacalo to zrobic
I udało się ??Ja wybrałam wszystko co można, imsi, embroglue a assisted też bym wzięła, ale miałam badanie zarodka, więc i tak musieli naciąć
Ja na 2 dni przed transferem miałam 23 , wczoraj transfer miałamProgesteron na poziomie 22...raz spadł mi do 16...I po 2 dniach poronilam..
Rozumiem , ja wczoraj miałam transfer i w protokole z transferu właśnie miałam to napisaneTransfer jeszcze przede mną. Ale już mam wszystko ustalone.
Ja nie mam żadnego protokołu transferu tylko usg dostałam gdzie go umiesciliRozumiem , ja wczoraj miałam transfer i w protokole z transferu właśnie miałam to napisane
Tak ja mam pierwsze zdjęcie do albumuA przy transferze dostaje się jakąś fotkę blastki na pamiątkę? może głupie pytanie ale w sumie to mnie ciekawi