Bardzo szybko ! Uczucie jak przy zwykłym badaniu ginekologicznym , trzeba mieć tylko pełny pęcherz moczowy bo lepiej widać macicę wtedy . Wszystko trwa z 10-15 minutI jak było? Ile to trwa i jak w ogóle wygląda?
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
w krajach zachodnich nie wymagają pełnego pęcherza bo transfer jest bez usg. Nie wiem jak we Wiedniu.Bardzo szybko ! Uczucie jak przy zwykłym badaniu ginekologicznym , trzeba mieć tylko pełny pęcherz moczowy bo lepiej widać macicę wtedy . Wszystko trwa z 10-15 minut
Madame JS
O, to ciekawe! Zobaczę, jak będzie u mnie... o ile będzie transfer. Tutaj generalnie jest BEZ większości rzeczy, więc bardzo możliwe, że są adeptami chybił-trafił... :-/w krajach zachodnich nie wymagają pełnego pęcherza bo transfer jest bez usg. Nie wiem jak we Wiedniu.
Artemida90
niekoniecznie bo tu tez transfery sie udają i to dość często, raczej tu chodzi o wprawę w ich robieniu. Wiedzą gdzie podać, nie jest potrzebne usg.O, to ciekawe! Zobaczę, jak będzie u mnie... o ile będzie transfer. Tutaj generalnie jest BEZ większości rzeczy, więc bardzo możliwe, że są adeptami chybił-trafił... :-/
nieagatka
w Hiszpanii,w krajach zachodnich nie wymagają pełnego pęcherza bo transfer jest bez usg. Nie wiem jak we Wiedniu.
ktora nest baardzo na zachodzie wymaga sie. I jak najbardziej jest usg w trakcie transferu, z monitorem ustwionym tak zeby widziec moment.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Czyli jakas różnica jednak musi chyba bycTak, max jest bez recepty. Forte jest na receptę a dawka ta sama.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Właśnie wiem z tym pęcherzem ale u mnie troche problem bo mam nadreaktywny i wydaje mi sie, że zaraz sie posikam OKROPNE UCZUCIE a wcale dużo tego moczu nie jest. Nie wiem jak dam rade pełny to znaczy tak że po prostu wiesz, że musisz czy tak, że już jest na maxa ciężko?Bardzo szybko ! Uczucie jak przy zwykłym badaniu ginekologicznym , trzeba mieć tylko pełny pęcherz moczowy bo lepiej widać macicę wtedy . Wszystko trwa z 10-15 minut
Ja zawsze miałam taki pełny ze już mnie bolałWłaśnie wiem z tym pęcherzem ale u mnie troche problem bo mam nadreaktywny i wydaje mi sie, że zaraz sie posikam OKROPNE UCZUCIE a wcale dużo tego moczu nie jest. Nie wiem jak dam rade pełny to znaczy tak że po prostu wiesz, że musisz czy tak, że już jest na maxa ciężko?
lady_in_blue
Ja to nawet IUI miałam z USG i z prezentacją dla mnie gdzie znajduje się depozyt nasienia . Trochę nie wyobrażam sobie takiego transferu w ciemno.
reklama
Ja tez wolałam widzieć na monitorku jak podają blastusieJa to nawet IUI miałam z USG i z prezentacją dla mnie jedzie znajduje się depozyt nasienia . Trochę nie wyobrażam sobie takiego transferu w ciemno.
Podziel się: