Serduszkowelove
Fanka BB :)
Jest mi bardzo przykro , aczkolwiek coś się ruszyło i już jest nadzieja, trzymaj się kochanaJednak biochemiczna.Beta dzisiaj 4,5.Ale jestem spokojniejsza ze powtórzyłam..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest mi bardzo przykro , aczkolwiek coś się ruszyło i już jest nadzieja, trzymaj się kochanaJednak biochemiczna.Beta dzisiaj 4,5.Ale jestem spokojniejsza ze powtórzyłam..
Nospa forte 80 mgJaka jest nospa na recepte
Ta? To ja normalnie w polsce kupowałam bez żadnej recepty80 mg. Bez recepty jest 40 mg
nie, torbiel przeszkadza w zajsciu w ciaze, wiaodmo jak jest zle uniejscowiona to moze utrudnic transfer, moj latwy nie byl, ale poszlo.Ja jestem teraz po punkcji
Moja torbiel ma teraz 4,5 cm
Moj lekarz ma teraz urlop a ja i tak czekam na wyniki badan zarodkow- zeby wogole postanowić jak będzie wyglądać transfer
Zastanawiałam sie czy taka torbiel nie będzie przeszkadzała w transferze..
Dajesz nadzieje
taTa? To ja normalnie w polsce kupowałam bez żadnej recepty
Tak, max jest bez recepty. Forte jest na receptę a dawka ta sama.Ta? To ja normalnie w polsce kupowałam bez żadnej recepty