reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
W ogóle ale mi wstyd. Słuchajcie. Już wiem czemu w weekend nie odebrał ode mnie embriolog. Dzwoniłam jak sie okazało do faceta który chciał od mojego męża kupić projektor 😂😂 on mi dzis oddzwania a ja sie wtedy jeszcze nie zorientowałam, że to zły numer i mówie, że chciałam sie zapytać jak moje embriony a on tak że ale jakie embriony 😂😂😂

Załączniki

• no-spa-max-80-mg-20-tabletek-powlekanych-skurcze-miesni-gladkich.2.jpg
    no-spa-max-80-mg-20-tabletek-powlekanych-skurcze-miesni-gladkich.2.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 31
Ja jestem teraz po punkcji
Moja torbiel ma teraz 4,5 cm
Moj lekarz ma teraz urlop a ja i tak czekam na wyniki badan zarodkow- zeby wogole postanowić jak będzie wyglądać transfer
Zastanawiałam sie czy taka torbiel nie będzie przeszkadzała w transferze..
Dajesz nadzieje 🙂
nie, torbiel przeszkadza w zajsciu w ciaze, wiaodmo jak jest zle uniejscowiona to moze utrudnic transfer, moj latwy nie byl, ale poszlo.
Mi lekarz na pierwszej wizycie powiedzial, jak uzyskasz zarodki to bedziesz w ciazy. Masz ksiazkowa macice. No i nie pomylil sie.

Kurde nie mogę zdjęcia dołączyć 😳 wpisz Nospa forte 80 mg to będzie ta. Tamta Nospa Max jest bez recepty

reklama
Do góry