L
Lebkuchen_mum
Gość
Tak to najcudowniejsze uczucie na świecie ! Polecam kupić detektor tętna. Ja znalazłam już w 10 tc serduszko synka nie dosyć, że uspokaja jak jest potrzeba to jeszcze można słuchać bez ograniczeń (nie wyrządza żadnej szkody i nie czytaj głupot bo niektóre mamuśki wymyślają jakieś dziwne wyssane z palca teorie ). Ze swojej strony polecę angel sounds ale przed użyciem na skórę olejek ze słodkich migdałów i szukać nad wzgórkiem dzidziJa byłam pacjentka dr Gizlera w InviMed we Wrocławiu. Wiem ze do doktora czeka się dość długo na pierwsza wizytę. Mi w zeszłym roku w kwietniu udało się bo akurat jak zadzwoniłam to ktoś zrezygnował i wizytę miałam już na drugi dzień. Lekarza polecam - wiem ze jest on bardzo doświadczonym lekarzem , za wiele nie mówił , nie opowiadał raczej mówił tylko o zaleceniach o stosowaniu leków i o następnym „kroku”. Nigdy nie mówił co będzie jeszcze dalej .. No chyba ze zapytałam to wtedy tak ale szybko kwitował ze to wszystko później i będzie mówił na bieżąco co i jak. Ale darzyłam go ogromnym zaufaniem i po prostu wykonywałam polecenia bo to on się zna a nie ja.. Jest dość specyficzny , można powiedzieć „mało towarzyski” ale konkretny i delikatny. W dobie Covid mimo zakazu wchodzenia do gabinetu we dwoje nigdy nie odmówił aby towarzyszył mi mąż. 1 wizytę miałam 20.04.2021 r. - 27.05.2022 r. Okazało się ze BETA poszła w gore - mam za sobą 2 IUI i 2 IVF . Dziś jestem w 9tc a moj okruszek ma się dobrze - usłyszeć bicie serca po raz pierwszy to przeżycie którego życzę wszystkim sam doktor się wzruszył