reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czasami nie wszystko da się przeskoczyć... U mnie badanie się opóźniło, bo cykl się przesunął i straciłam w ten sposób cały miesiąc. Jeśli chce się wszystko na pewno i na już - potrzeba funduszy. W każdym razie - czy naprawdę jesteście w aż tak podbramkowej sytuacji? Ratowanie zdrowia? Zaawansowany wiek? 30000 na zrzutce...? Przyznam, że nie przyszłoby mi to do głowy... ale to nie moja sprawa oczywiście.
Żona w tym roku kończy 39 lat więc to już ostatni gwizdek

Żona w tym roku kończy 39 lat więc to już ostatni gwizdek
Ale z tego co napisales na zrzutce macie juz jedno dziecko. Pamietaj, ze sa tez tu takie kobiety co nadal staraja sie o pierwsze.. mysle, ze to nie jest miejsce na takie zrzutki bo kazda z nas walczy jak lwica o dziecko i kazdej z nas potrzebne sa pieniadze bo czas ja goni. A 2 mce to nie jest tak dlugo. Niestety ale in vitro to tez jest nauka cierpliwosci...

Ale z tego co napisales na zrzutce macie juz jedno dziecko. Pamietaj, ze sa tez tu takie kobiety co nadal staraja sie o pierwsze.. mysle, ze to nie jest miejsce na takie zrzutki bo kazda z nas walczy jak lwica o dziecko i kazdej z nas potrzebne sa pieniadze bo czas ja goni. A 2 mce to nie jest tak dlugo. Niestety ale in vitro to tez jest nauka cierpliwosci...
Jak dla mnie to jest wręcz bezczelne wstawianie tu takie czegoś jak ta zrzutka...
Masz swieta rację...dziewczyny nawet nie mają jednego dziecka...a jedyne o co proszą to o radę...pomóc...

Moj miał 5.1.1 najlepszej klasy i okazal
sie chory
Wiec sama klasa nie daje gwarancji
Zgadzam się
We mnie jest 5AA i ma wadę genetyczną
Czasami nie wszystko da się przeskoczyć... U mnie badanie się opóźniło, bo cykl się przesunął i straciłam w ten sposób cały miesiąc. Jeśli chce się wszystko na pewno i na już - potrzeba funduszy. W każdym razie - czy naprawdę jesteście w aż tak podbramkowej sytuacji? Ratowanie zdrowia? Zaawansowany wiek? 30000 na zrzutce...? Przyznam, że nie przyszłoby mi to do głowy... ale to nie moja sprawa oczywiście.
Może i jestem dziwna ale jestem przeciwna dawaniu kasy na in vitro.
Jak nie stać mnie żeby odłożyć kasę to z czego utrzymam dziecko.

Zgadzam się
We mnie jest 5AA i ma wadę genetyczną

Może i jestem dziwna ale jestem przeciwna dawaniu kasy na in vitro.
Jak nie stać mnie żeby odłożyć kasę to z czego utrzymam dziecko.
Dokładnie...Nie stać mnie to nie...Nie proszę ludzi...co innego jakby chodziło o jakąś chorobę dziecka i drogi lek...

reklama
Do góry