U mnie oba wyniki z tego samego labu, oba robione w 2dcJest zmienne ale nie rośnie jako takie. Ale jest za to wrażliwe na metodę badania i przewożenie próbki krwi. Wtedy wyniki mogą wyjść zafałszowane. Tym bardziej nie ma sensu porównywać wyników z różnych labów albo z różnych aparatów do badania.
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Mój lekarz każe odstawić ja cyklu bexowulacyjnym . Więc są różne szkoły... Ja się naczytałam że dziewczyny biorą duzoo dłużej i aż się bałam go odstawiać ... Kilka dziewczyn z forum ( niektóre też chodzą do mojego lekarza ) też tak schodziła więc to jak pisałam zależy od lekarza ...Jeśli byłaś na cyklu bezowulacyjnym to nie można odstawiać do 10 tc
lady_in_blue
Też mam dwa z tego samego labu zrobione w odstępie 10 miesięcy i według tego co na nich jest napisane, to metoda badania była różnaU mnie oba wyniki z tego samego labu, oba robione w 2dc
Serduszkowelove
Invicta Gdańsk jestem zadowolona z wszystkiego jak do tej pory, nie zadzwonił do mnie dzisiaj embriolog , pewnie jutro to zrobiA w której jesteś klinice? Pytam, bo ja na wynik badania zarodków czekałam miesiąc.
Serduszkowelove
Dokladnie nie ma co się sugerowac AMH ja miałam na początku roku 3, potem 5 miesięcy później 1.5 a teraz 2.7AMH potrafi być dość zmienne. Ja jednego roku miałam koło 2.5 a po roku 3.5. Nie wiem od czego to zależy. Na pewno in vitro da Ci szanse na dziecko
Serduszkowelove
Mój mąż chce znać płcie zarodków, ja nie chcę, dam mu do przeczytania czy genetycznie dobrze ale moim zdaniem będzie petarda ♡ podejdę do transferu na spokojnie za miesiąc czy półtorej, nigdzie mi się nie spieszy, Boże ile pokory uczy in vitroA lepiej nie wiedziec moim zdaniem. My mieliśmy pewność (bo to był jedyny zarodek z 6 doby), że do pierwszego transferu był podany zarodek męski. Już z mężem mówiliśmy o nim żartobliwie Zdzichu i potem jak była cb to tym bardziej bolało rozczarowanie.
Az sprawdziłam jak było u mnie. Ta sama metoda badania. Także poza czasem nie ma zmiennych. Chodzi mi to, ze nie ma co się załamywać niskim AMH bo jak widać wychodzą różne kwiatki z tych badań.Też mam dwa z tego samego labu zrobione w odstępie 10 miesięcy i według tego co na nich jest napisane, to metoda badania była różna
To może oznaczać, że nie zakończyli jeszcze hodowli. Jutro może się okazać, że macie więcej zarodków tak było u mnieInvicta Gdańsk jestem zadowolona z wszystkiego jak do tej pory, nie zadzwonił do mnie dzisiaj embriolog , pewnie jutro to zrobi 
Ja ogólnie nie lubię tych cykli bezowulacyjnych. Zachwalam podejście na naturalnym cyklu wtedy zero estrogenów zero progesteronu i zero stresu, że jakies leki mogą zaszkodzić dzieckuMój lekarz każe odstawić ja cyklu bexowulacyjnym . Więc są różne szkoły... Ja się naczytałam że dziewczyny biorą duzoo dłużej i aż się bałam go odstawiać ... Kilka dziewczyn z forum ( niektóre też chodzą do mojego lekarza ) też tak schodziła więc to jak pisałam zależy od lekarza ...
reklama
lady_in_blue
Na pewno przy tak bardzo niskim warto powtórzyć badanie, żeby nie okazało się że to jakiś błąd ładny labu. Bo z punktu widzenia stymulacji 2.8 i 3.8 to żadna różnica ale 0.7 vs 1.8 to już całkiem spora .Az sprawdziłam jak było u mnie. Ta sama metoda badania. Także poza czasem nie ma zmiennych. Chodzi mi to, ze nie ma co się załamywać niskim AMH bo jak widać wychodzą różne kwiatki z tych badań.
Podziel się: